Breaking News

Κάλυμνος - Υπόθεση Νίκου Χατζηπαύλου: Απορρίφθηκε το αίτημα για νέα νεκροτομή (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τελικά ο Εισαγγελέας Εφετών Δωδεκανήσου απεφάνθη να μη διενεργηθεί νέα νεκροψία - νεκροτομή στο άψυχο σώμα του Νίκου Χατζηπαύλου, παρά το αίτημα των γονιών του.

Η απόφαση έρχεται ανήμερα της εορταστικής εορτής του 21χρονου φοιτητή, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στην Κάλυμνο το απόγευμα της 25ης Νοεμβρίου, μετά από έξι μέρες αναζήτησης.

Την είδηση μετέδωσε αρχικά η εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα", ενώ επιβεβαιώνεται και από το σάιτ του "Τούνελ"  - anikolouli.gr - που επισημαίνει ότι ο Εισαγγελέας, μετά από στοιχεία που εξέτασε, κατέληξε πως δεν υπάρχει ανάγκη νέας νεκροτομής από τεχνικό σύμβουλο και ότι η ιατροδικαστική έκθεση του Παναγιώτη Κοτρέτσου ήταν πλήρης. 

Το πόρισμα του Ιατροδικαστή Ρόδου Παναγιώτη Κοτρέτσου, που πραγματοποίησε την πρώτη νεκροψία-νεκροτομή, ανέφερε: «Δεν υπάρχει κανένα εύρημα εγκληματικής ενέργειας. Πρόκειται για ατύχημα, κάποιου είδους πτώση εκεί στους βράχους και αιτία θανάτου συνολικά είναι οι κακώσεις σε συνδυασμό με φυσική εξάντληση και σοκ, διότι ο θάνατος ήρθε αρκετό διάστημα μετά το ατύχημα που είχε. Με λίγα λόγια το παιδί χτύπησε και έμεινε αβοήθητος».

Δείτε το ρεπορτάζ από την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα".