Breaking News

Nomads (Επ. 7/12/17): Αποχώρησε ο Παρασκευάς - Οι δηλώσεις Μαυρίδη και η συγκίνηση της Ζώη (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Λευτέρης Παρασκευάς αποχώρησε από το Nomads στο επεισόδιο που προβλήθηκε στον Ant1 το βράδυ της Πέμπτης.

Οι 4 υποψήφιοι μονομάχοι ήταν οι: Βασιλική Μιλλούση, Λευτέρης Παρασκευάς, Δημήτρης Αλεξάνδρου και Κωνσταντίνος Οροκλός. Και οι 4 είχαν τεθεί στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού.

Ο Λευτέρης Παρασκευάς και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πήραν τις λιγότερες θετικές ψήφους  και διεκδίκησαν, μέσω αγωνισμάτων, την παραμονή τους στο Palawan.

Για να δείτε ολόκληρο το επεισόδιο 50 της Πέμπτης 7 Δεκεμβρίου πατήστε ΕΔΩ

Στον στύλο αντοχής νίκησε ο Παρασκευάς, ο Αλεξάνδρου ισοφάρισε σε 1-1 στον στίβο μάχης που ακολούθησε και όλα κρίθηκαν στον λαβύρινθο. Ο Αλεξάνδρου με χρόνο 1:03 (!) κατάφερε να νικήσει και να συνεχίσει στο ριάλιτι επιβίωσης.





Πριν το αγώνισμα συγκίνησαν τους παίκτες και ιδιαίτερα την Αποστολία Ζωή οι δηλώσεις του Γιώργου Μαυρίδη, ο οποίος φαίνεται ότι πέρασε δύσκολες στιγμές όταν πήγε για εξετάσεις στο νοσοκομείο.

«Συνειδητοποίησα δυο-τρία πράγματα.... μπαίνοντας σε αυτό εδώ το παιχνίδι ήξερα ότι δεν ήθελα με τίποτα να χάσω τον Γιώργο... Μέσα σε λίγες μέρες έβγαλα από μέσα μου έναν άνθρωπο τον οποίο τον είχα θάψει πολύ καλά και δεν ήταν η καλή μου επιλογή και έγινα αυτό που σιχαινόμουνα... Θα ήθελα σε όλους να πω ότι δεν αξίζει σε κανέναν μας» είπε, μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής και tattoo artist.

Οι δύο υποομάδες στο Nomads έριξαν γέφυρες επικοινωνίας και πλέον διαμορφώνεται μια διαφορετική κατάσταση στην παραλία.