Breaking News

O A. Μπουρδούμης μίλησε για το χωρισμό του: «Υπάρχει στεναχώρια και λύπη... αυτό δεν φεύγει εύκολα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο τηλεοπτικός Κωνσταντίνος από το "Σόι σου", ήταν σήμερα καλεσμένος στο Πρωινό και μίλησε στη Φαίη Σκορδά για τον πρόσφατο χωρισμό του, για τις παραστάσεις "Mamma Mia!" και "Ράφτης κυριών" που πρωταγωνιστεί, καθώς και για τη σειρά του Alpha που συνεχίζεται για τέταρτη χρονιά. 

Για το χωρισμό του με τη δημοσιογράφο Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου είπε, μεταξύ άλλων:

«Ήταν κάτι ξαφνικό και προσπάθησα να το διαχειριστώ όσο καλύτερα μπορούσα. Όταν ετοιμάζεσαι για γάμο και ξαφνικά δεν γίνεται ο γάμος... Προσπαθώ, όσο μπορώ, να διαχειριστώ την προσωπική μου ζωή μέσα σε όλο αυτό που ζω σε αυτή τη δουλειά, που είναι μια δουλειά εξωστρεφής και τα πράγματα, λίγο έως πολύ, μαθαίνονται... άλλα περισσότερο, άλλα λιγότερο.

Δεν κρύφτηκα ποτέ στη ζωή μου, δεν απέφευγα το οτιδήποτε και σε αυτό ήμουν τίμιος. Γενικά συνειδητοποίησα αρκετά πράγματα από αυτό το γεγονός, σε σχέση με αυτό το πράγμα που λέγεται γύρω από τη δουλειά.

Αυτό που συνέβη, έγινε και πρέπει να το αντιμετωπίσω. Δεν έχω πρόβλημα να μιλήσω για κάποια πράγματα γιατί είναι γνωστά, αλλά μέχρι εκεί... όχι πολλές πολλές λεπτομέρειες.

Εννοείται ότι στεναχωρήθηκα. Σαφώς στεναχωρήθηκα... για μένα, για τον άλλον άνθρωπο και για τους ανθρώπους τους δικούς μας. Φυσικό δεν είναι; Υπάρχει στεναχώρια και λύπη... αυτό δεν φεύγει εύκολα. Ήταν ένα δυνατό γεγονός.

Επέλεξα να είμαι φειδωλός (στις δηλώσεις) γιατί δεν αφορά μόνο εμένα. Και τώρα αυτά που λέω θα σχολιαστούν.

Δεν έχω προλάβει μέχρι τώρα, αλλά νομίζω ότι θα είναι μια καλή αφορμή να μιλήσω με έναν πιο ειδικό για πράγματα τα οποία απασχολούν τη δική μου ζωή. Είναι κάτι που νομίζω ότι μέσα στο 2018 θα αρχίσω να το δουλεύω. Νομίζω ότι χρειάζεται ένας ψυχολόγος εν τέλει. Στο παρελθόν το απέφυγα Δεν το κάνω γιατί πιστεύω ότι έχω κάτι, ότι δεν είμαι καλά, αλλά ίσως μου δώσει κάποια "κλειδιά", που εγώ δεν τα γνωρίζω.

Ξαφνικά έρχονται κάποια γεγονότα στη ζωή, που καθρεφτίζουν πράγματα στο πέρασμα όλης της ζωής σου, σχετικά με τα προσωπικά σου».

Δείτε όσα δήλωσε στη Φαίη Σκορδά.