Breaking News

Ο πρίγκιπας Χάρι πήρε συνέντευξη από τον Ομπάμα για λογαριασμό του BBC Radio (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη, για λογαριασμό του BBC Radio 4 Today, πήρε ο πρίγκιπας Harry από τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα.

Στο βίντεο, που δημοσιεύτηκε στο Twitter το μεσημέρι της Κυριακής, το παλάτι του Kensington αναφέρει ότι η συνέντευξη καταγράφηκε στο Τορόντο το Σεπτέμβριο, όταν ο ο πρίγκιπας Harry μαζί με τη σύντροφό του και πλέον αρραβωνιαστικιά του Meghan Markle είχαν ταξιδέψει στο Τορόντο, για να παρακολουθήσουν την αθλητική διοργάνωση με ειδικά αμαξίδια "Invictus Games".


Στη συνέντευξη, που θα μεταδοθεί στις 27 Δεκεμβρίου, ο Ομπάμα μοιράζεται με τον κόσμο τις αναμνήσεις του από την ημέρα που αποχώρησε από τη θέση του προέδρου των ΗΠΑ, ενώ εξομολογείται τις σκέψεις του για την μετα-προεδρική ζωή του.

Το βίντεο δείχνει τους δύο άντρες να "προθερμαίνονται" πριν ξεκινήσει η συνέντευξη, με τον Ομπάμα να ρωτάει με χιούμορ «Χρειάζομαι βρετανική προφορά;» και τον Harry να δηλώνει ενθουσιασμένος, αλλά και να παραδέχεται ότι έχει νευρικότητα.


Ο πρίγκιπας Harry και ο Μπαράκ Ομπάμα έχουν "χτίσει" μια σταθερή φιλία στο πέρασμα των χρόνων, κατά τις παλαιότερες επισκέψεις του πρώτου - είτε μόνος του είτε μαζί με τον αδερφό του William και την Kate Middleton - στην Αμερική, αλλά και του πρώην προέδρου των ΗΠΑ στη Βρετανία.

Μάλιστα φημολογείται ότι το ζεύγος Ομπάμα βρίσκεται στη λίστα των προσκεκλημένων για το γάμο του Harry με την Meghan Markle, στις 19 Μαΐου του 2018. Πάντως ο Donald Trump δεν έχει λάβει ακόμη πρόσκληση, επισημαίνει καυστικά η Daily Mail.