Breaking News

Στην Ονειρούπολη Δράμας η εκπομπή «ΕΜΕΙΣ»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην Ονειρούπολη Δράμας θα ταξιδέψει η εκπομπή «ΕΜΕΙΣ» το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Δεκεμβρίου, προκειμένου να μαγνητοσκοπήσει τις εορταστικές εκπομπές που θα προβληθούν ανήμερα των Χριστουγέννων . Δείτε την ανακοίνωση του Epsilon:

«ΕΜΕΙΣ» σας ταξιδεύουμε στην μαγευτική Ονειρούπολη Δράμας !

Η εκπομπή «ΕΜΕΙΣ» πρόκειται να ταξιδέψει στην Ονειρούπολη Δράμας το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Δεκεμβρίου προκειμένου να μαγνητοσκοπήσει τις εορταστικές εκπομπές που θα προβληθούν ανήμερα των Χριστουγέννων 25/12 , στις 26/12, αλλά και την πρωτοχρονιά 1/1/18!

Η παράδοση συναντά χορωδίες, εντυπωσιακά μουσικά και χορευτικά συγκροτήματα όπου θα συνθέσουν την εικόνα των Χριστουγέννων. Μια εκπομπή, αφιερωμένη στα παιδιά, τα οποία θα γίνουν οι … παρουσιαστές της!

Τη μαγική χώρα της Ονειρούπολης θα φωτίσουν με το χαμόγελο τους οι μικροί μας φίλοι , όπου θα χορέψουν θα τραγουδήσουν μαζί με τους Vegas, Ραλλία Χρηστίδου, Θανάση Βασιλάκο και Δημήτρη Γιώτη.

Ποδαρικό την πρωτοχρονιά θα κάνει ο μοναδικός Ηλίας Βρεττός και όλοι «ΕΜΕΙΣ» θα σας ευχηθούμε Καλή Χρονιά από έναν τόπο ΟΝΕΙΡΙΚΟ!