Breaking News

Τα «καρφιά» της Μάγδας Τσέγκου για τον Γιώργο Αυτιά και την απόλυσή της από τον ΣΚΑΪ (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε συνέντευξή της στην εκπομπή "Αποκαλυπτικά" και στη Μένια Κούκου, η Μάγδα Τσέγκου μίλησε για τη λήξη της συνεργασίας της με τον Γιώργο Αυτιά και την απόλυσή της από τον ΣΚΑΪ.

«Νιώθω ήρεμα, γαλήνια και ευτυχισμένη. Είχα καιρό να το πω αυτό. Δεν τα έχω πει όλα (αναφέρεται σε πρόσφατη συνέντευξή της σε περιοδικό) κι εγώ θα κρίνω πότε θα ξαναμιλήσω για κάποια πράγματα γιατί έχω πει πολύ λίγα. Κι έχω να πω πολύ περισσότερα και πολύ πιο σοβαρά» είπε η δημοσιογράφος.

Όταν ρωτήθηκε για τις τρεις φορές που υπέβαλλε γραπτώς την παραίτησή της και δεν έγινε δεκτή, απάντησε: «Ήταν τρεις φορές που ήταν αρκετά δύσκολες, είναι οι στιγμές της έντασης στη δουλειά, οι οποίες σε φτάνουν εκεί που λες "δεν πάει άλλο"».

Και πρόσθεσε: «Είμαι από τους ανθρώπους που φημίζομαι για την υπομονή μου στο χώρο. Άλλοι είναι γαϊδούρια στη δουλειά και άλλοι είναι γαϊδουρινής υπομονής άνθρωποι. Πραγματικά δεν ιδρώνει το αυτί μου πια για κανέναν και για τίποτα. Πολλές φορές πρέπει να φύγεις από έναν χώρο για να αρχίσεις να μαθαίνεις και τι λένε για σένα».

Για το "διαζύγιο" με τον Γιώργο Αυτιά είπε: «Νιώθω ευγνωμοσύνη για τη συνεργασία και μέχρι εκεί. Γενικά μιλάω, για τις συνεργασίες και τις ανθρώπινες σχέσεις, σταματάς να συνεργάζεσαι ή να μιλάς με ανθρώπους που σου σκάβουν το λάκκο εν αγνοία τους ότι είναι εις γνώση σου αυτό. Αν ο Γιώργος Αυτιάς μου έσκαβε το λάκκο, τι να σου πω... θα το ξέρει μόνο εκείνος, αλλά εγώ δεν μίλησα συγκεκριμένα. Την ίδια ημέρα που με απέλυσαν, με πήρε το απόγευμα τηλέφωνο και έδειξε έκπληξη. Δεν έχω να πω κάτι άλλο για τον κ. Αυτιά...».