Breaking News

Τηλεοπτική «βόμβα»: Αποχώρησε η Μαραγκουδάκη από τον ΣΚΑΪ

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πρόκειται σίγουρα για μία αποχώρηση που κανείς δεν περίμενε, πόσο μάλλον όταν το όνομά της ήταν συνδεδεμένο με θεαματικές τηλεθεάσεις την περυσινή σεζόν και κυρίως την εποχή που έβγαινε στον αέρα το Survivor.

Ο λόγος για τη διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΪ Άλκηστις Μαραγκουδάκη. Σύμφωνα με άρθρο του Γρηγόρη Μελά στο newsit.gr, αργά το απόγευμα της Παρασκευής αποχώρησε από τον ΣΚΑΪ, γεγονος που αλλάζει πολλά από τα δεδομένα και όχι μόνο στο σταθμό του Φαλήρου.

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος, πρόκειται για αποχώρηση που κανείς δεν περίμενε, ούτε και στα υψηλά... υψηλότατα διοικητικά κλιμάκια του σταθμού θεωρώντας ότι η διευθύντρια προγράμματος θα συνεχίσει να είναι στην «ηγετική πυραμίδα» του ΣΚΑΪ. Η ίδια φέρεται να υπέβαλε ξαφνικά την Παρασκευή την παραίτησή της στη διευθύνουσα σύμβουλο του σταθμού Εύη Κουτσαφτάκη δηλώνοντας πως «ο κύκλος στον ΣΚΑΪ έκλεισε…»!

Η παραίτησή της επιβεβαιώνεται και με δηλώσεις της στο news247.gr, όπου τόνισε: «Η πληροφορία ισχύει. Ένας επιτυχημένος κύκλος έκλεισε», ενώ δεν διέψευσε πως έχει ήδη πρόταση από άλλο τηλεοπτικό σταθμό. «Δεν συζητάω μόνο με ένα δίκτυο. Αυτό που θέλω στην παρούσα φάση είναι να ξεκουραστώ» είπε χαρακτηριστικά.