Breaking News

Χριστίνα Κολέτσα: «Ο Μαυρίδης είναι ψυχούλα αλλά...» - Όλες οι εξελίξεις στο Nomads (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Καλεσμένη το Πρωινό ήταν σήμερα η Χριστίνα Κολέτσα, που αποχώρησε οικειοθελώς από το Nomads και επέστρεψε στην Ελλάδα.

«Τα παιδιά είναι πάρα πολύ πιεσμένα. Έχει φτάσει το παιχνίδι σε μία φάση που όλα φαίνονται τεράστια θέματα. Δεν έχεις με κάτι άλλο να ασχοληθείς. Τα θέματα είναι αυτά, η καθημερινότητα είναι αυτή» τόνισε, μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια.

Για το Γιώργο Μαυρίδη είπε: «Στο Γιώργο δεν μπορώ να κρατήσω κακία σε καμία περίπτωση γιατί μου βγάζει ότι είναι σαν ένα παιδάκι 5 χρονών, με την καλή έννοια, ψυχούλα, αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς τον πιάνει και θέλει να διαχωρίζεται και να αποστασιοποιείται. Φαντάζεται κατά κάποιον τρόπο ότι οι γύρω του τον πολεμούν και δεν τον θέλουν».

Στο μεταξύ στο Palawan η μερίδα ρύζι που έφαγε ο Γιώργος Κατσινόπουλος έχει αναδειχτεί σε top θέμα στο νησί.

Η Αποστολία Ζώη και ο Λευτέρης Παρασκευάς τον προσέγγισαν για να απολογηθούν για τη στάση τους, ωστόσο ο Κατσινόπουλος δεν θέλησε ούτε καν να το συζητήσει.

«Δεν δέχτηκα την προσέγγιση της Αποστολίας, Δεν μου άρεσε για ακόμη μία φορά αυτός ο υποχθόνιος τρόπος προσέγγισης. Ήρθε δίπλα μου και αυτή και ο Παρασκευάς, όταν τόσο καιρό βάλλονται εναντίον μου, λέγοντας πως "επιτέλους σε βρήκαμε μόνο". Το ποιος θα κάτσει αριστερά και δεξιά μου να συζητήσει και το χρονικό διάστημα που θα γίνει αυτό θα το επιλέξω εγώ» είπε χαρακτηριστικά μπροστά στην κάμερα.

«Δεν μου αρέσουν οι συγκρούσεις και δεν περνάω καθόλου καλά στην παραλία» είπε η Αποστολία Ζώη.

«Πέρασα πολύ δύσκολες εβδομάδες και ήμουν μόνος μου στην αρχή και απλά ακούω πόσο δύσκολα είναι τις τελευταίες 4-5 μέρες για την Αποστολία» σχολίασε ο Γιώργος Μαυρίδης.

Και πρόσθεσε αργότερα: «Ήρθε ο Οροκλός με τον Αλεξάνδρου, αδιάφορο μου είναι. Ξέρω πολύ καλά ποιος είναι ο Δημήτρης, πιστεύω ότι κι εγώ και ο Νίκος ξέρουμε πολύ καλά ποιος είναι ο Δημήτρης. Κι εγώ την ησυχία μου θέλω και τίποτα άλλο και να παίξω στο παιχνίδι».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Χριστίνα Κολέτσα, μαζί με τις εξελίξεις στο Nomads.