Breaking News

Angelina Jolie - Jennifer Aniston: «Μαζί» στις «Χρυσές Σφαίρες 2018» (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η ταινία "First They Killed My Father", που σκηνοθέτησε η Angelina Jolie, είναι υποψήφια στη μεγάλη βραδιά των βραβείων "Χρυσές Σφαίρες 2018" (Golden Globes), που θα απονεμηθούν σήμερα στο Beverly Hills και θα προβληθούν ζωντανά από το NBC στις 20:00 το βράδυ τοπική ώρα (3 ξημερώματα Δευτέρας ώρα Ελλάδας).

Σε εκδήλωση του Σαββάτου η 42χρονη ηθοποιός περπάτησε στο κόκκινο χαλί, εντυπωσιάζοντας με το λαμπερό της πρόσωπο, ωστόσο προκάλεσε σχόλια, καθώς για ακόμη μία φορά εμφανίστηκε ανησυχητικά αδυνατισμένη.


Στη μεγάλη βραδιά η Angelina Jolie θα είναι και μεταξύ των παρουσιαστών, όπως και η Jennifer Aniston.

Ωστόσο, σύμφωνα με τη Daily Mail, όπως διαμορφώθηκε το πρόγραμμα των βραβείων είναι σχεδόν απίθανο οι δυο πρώην σύντροφοι του Brad Pitt να βρεθούν κοντά.

Η Jenny Cooney, μέλος της Ένωσης Ξένου Τύπου στο Hollywood, δήλωσε στο περιοδικό Vogue της Αυστραλίας: 

«Έχουν περάσει χρόνια από την τελευταία φορά που οι δύο σταρ βρέθηκαν μαζί στον ίδιο χώρο. Ήταν πάντα αγχωτικό να είναι η Jennifer Aniston στην ίδια αίθουσα με τον Brad Pitt και την Angelina Jolie. 

Φέτος αναρωτιόμαστε πώς θα αντιδράσει η Angelina Jolie αν εμφανιστεί ο Brad Pitt. Θα είναι σίγουρα καλό για το κοινό, αλλά ίσως όχι και για τους.... πρώην».