Breaking News

Αργιανίδης: «Υπήρχε φλεpτ με συμπαίκτριά μου στον Άγιο Δομίνικο. Βγήκαμε και ραντεβού» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με αφορμή το φλεpτ του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στο Survivor, που αργότερα εξελίχθηκε σε σχέση, ο Πάνος Αργιανίδης ρωτήθηκε στην εκπομπή "DOT." του ΣΚΑΪ αν συνέβη κάτι ανάλογο στον Άγιο Δομίνικο και με άλλους παίκτες.

Ο πρώην παίκτης του Survivor είπε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και το Θανάση Αναγνωστόπουλο:

«Υπήρχε στην αρχή ένα φλεpτ δικό μου με τη Σάρα (Εσκενάζυ). Από την αρχή στα κάστινγκ ήμουν συνέχεια με την Κολιδά. Κάποια στιγμή μπαίνουμε στα ιατρικά και βλέπω τη Σάρα και λέω "Τι όμορφη κοπέλα!". Είχα πάθει σοκ και λέω "Αυτή θέλω να μπει". Και πήγα στην παραγωγή και είπα "Αυτή την έχετε κοιτάξει;". 

Τελικά ακυρώθηκε μια άλλη κοπέλα, που για κάποιους λόγους δεν μπόρεσε να μπει και μπήκε η Σάρα. Της το είχα πει της Σάρας ότι μου αρέσει, απλά είχαμε πει ότι δεν θα δώσουμε ποτέ δικαίωμα μέσα στο παιχνίδι. 

Βγήκαμε ραvτεβού, πήγα στο μαγαζί της. Νομίζω ότι είναι ένας άνθρωπος που με ενδιαφέρει πάρα πολύ. Είναι ένα πολύ καλό παιδί. Δεν ξέρω αν το κατάλαβε η Σάρα... Νομίζω ότι το έχει καταλάβει... Βέβαια, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να έχει στη ζωή της τώρα, μετά το παιχνίδι. Έχω γνωρίσει και το μπαμπά της και τη μαμά της».