Breaking News

Έγινε μαμά για τρίτη φορά η Jessica Alba - Οι πρώτες φωτογραφίες του γιου της (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Οι δύο κόρες της Jessica Alba απέκτησαν αδελφάκι. Η επιτυχημένη ηθοποιός, επιχειρηματίας και μαμά και ο σύζυγός της Cash Warren καλωσόρισαν στο κόσμο το τρίτο παιδί τους, που είναι αγοράκι και ήρθε στη ζωή λίγο πριν φύγει το 2017.

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο από το 2008 και έχει δημιουργήσει μία από τις πιο ευτυχισμένες οικογένειες στο Χόλιγουντ. Οι δυο τους δίνουν ονόματα στα παιδιά τους που αρχίζουν από το γράμμα "H". Οι κόρες τους ονομάζονται Honor και Haven και τώρα ο γιος τους θα πάρει το όνομα Hayes.

Η Jessica Alba ενημέρωσε πριν λίγες ώρες τους followers της για το χαρμόσυνο γεγονός, με μια φωτογραφία του νεογέννητου γιου της, γράφοντας: «Hayes Alba Warren 12/31/17 Το καλύτερο δώρο για να μπει το νέο έτος !! Ο Cash κι εγώ νιώθουμε τόσο ευλογημένοι. Η Haven και η Honor είναι ήδη ξετρελαμένες με το αδελφάκι τους».

Hayes Alba Warren 12/31/17 Best gift to ring in the New Year!! Cash and I feel so blessed. Haven and Honor are already obsessed with their new baby bro. 👶🏽💙 #familyof5

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessica Alba (@jessicaalba) στις


Φωτογραφία με το γιο του ανέβασε στο δικό του προφίλ και ο παραγωγός ταινιών. Στη λεζάντα αναφέρει, μεταξύ άλλων: «Η μαμά σου είναι η πιο δυνατή γυναίκα που ξέρω... είσαι τόσο τυχερός που θα την έχεις δίπλα σου. Έχεις δύο εκπληκτικές αδελφές οι οποίες ήδη σε λατρεύουν και ξέρω ότι θα είσαι ευγνώμων που θα σε καθοδηγήσουν στη ζωή. Καλώς ήρθες στην οικογένεια γλυκό μωρό μου Hayes! 12/31/2017»


Τα Χριστούγεννα η οικογένεια είχε ποζάρει μπροστά στο τζάκι. «Η τελευταία φωτογραφία διακοπών, στην οποία είμαι ο μόνος άντρας στην οικογένεια» ανέφερε ο Warren.