Breaking News

Έλα στη θέση μου: Επεισόδια 77 - 78 - 79, 2ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 22/1/18 - Επεισόδιο 77: Ο Δαμιανός πείθει την Φαίη να στήσουν παγίδα στον Βλάση για το dna και η Σύλβια βρίσκει έναν παράδοξο τρόπο για να μάθει αν ο πατέρας της είναι τελικά ζωντανός. Ο Γιαν μαθαίνει τι κρύβει το συμβόλαιο που έχει υπογράψει η μητέρα του με τον Αχιλλέα και ο Βλάσης προσπαθεί να αποδείξει στον Λεωνίδα τις ικανότητες του σε σχέση με το οινοποιείο.

Ένα σερβιρισμένο πρωινό με τριαντάφυλλα και μία πρόταση γάμου στα σκαριά. Πώς θα αντιδράσει η Μένη όταν της ζητήσει ο Λεωνίδας να αποδεσμεύσει τον γιο του; Ποιο σχέδιο βάζει σε εφαρμογή η Ρενάτα;

Προβολή: Alpha (Επεισόδιο 77, 2ος Κύκλος) ή πατήστε ΕΔΩ

Τρίτη 23/1/18 - Επεισόδιο 78: Η Φαίη και ο Δαμιανός προσπαθούν να παγιδεύσουν το Βλάση  μέσω δημοσιευμάτων για να κάνει το τεστ dna με τη νέα μέθοδο. Παράλληλα ο Λεωνίδας προσπαθεί να κρύψει το πάθos που ζει από το Θοδωρή. Ο Γιαν ενημερώνει την Αιμιλία για τους όρους της συμφωνίας του Αχιλλέα με τη Μένη και την αφήνει άναυδη.

Η Βασιλίνα χρησιμοποιεί θεμιτά και αθέμιτα μέσα για να μάθει τί έγινε μεταξύ Αχιλλέα και Ρενάτας στο γραφείο της Σύλβιας. Η Μένη φτάνει πιο κοντά στον Αγγέλου από ποτέ και αγγίζει επικίνδυνα τις πρακτικές της μαφίας. Η Σύλβια απλώνει το χέρι της μαζί με της Βάνας και αγγίζουν το υπερπέραν.

Προβολή: Alpha (Επεισόδιο 78, 2ος Κύκλος) ή πατήστε ΕΔΩ

Τετάρτη 24/1/18 - Επεισόδιο 79:  Ο μοναδικός άνθρωπος που γνωρίζει πού βρίσκεται ο Αγγέλου με τις μετοχές, είναι στα χέρια της Μένης. Μέχρι πού είναι ικανή να φτάσει η Μένη για να κερδίσει το παιχνίδι και να παγιδεύσει τους εχθρούς της; Το σχέδιο του Δαμιανού δουλεύει ρολόι και ο Βλάσης πέφτει στην παγίδα και δέχεται να κάνει το τεστ πατρότητας. Κι όσο περιμένουν τα αποτελέσματα, η Σύλβια αποφασίζει να αλλάξει καριέρα και να βρει την πραγματική κλίση της.

Στο μεταξύ, ο Αχιλλέας ετοιμάζεται να κάνει πρόταση γάμου στη Βασιλίνα και η Ρενάτα νιώθει ότι χάνει το παιχνίδι. Υπάρχει κάποιος που μπορεί να του αλλάξει γνώμη;

Προβολή: Alpha (Επεισόδιο 79, 2ος Κύκλος) ή πατήστε ΕΔΩ

Για την αρχική σελίδα "Έλα στη θέση μου" πατήστε ΕΔΩ