Breaking News

Έλα στη θέση μου: Επεισόδια 82 - 83 - 84, 2ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 29/1/18 - Επεισόδιο 82: Ο Αχιλλέας δεν καταφέρνει τελικά να νικήσει τη συσσωρευμένη ένταση και πάει στο νοσοκομείο. Αιμιλία και Βασιλίνα πραγματικά φοβισμένες, τον ακολουθούν και προσπαθούν να δώσουν κουράγιο η μία στην άλλη. Η Μένη εντωμεταξύ, εκφοβίζει τη Φαίη που αρχίζει ν’ ανησυχεί πολύ για το στρες που προκαλεί συνεχώς στο παιδί της.

Η Ρενάτα σε αναμμένα κάρβουνα, από τη μία να θέλει απεγνωσμένα να δει τον Αχιλλέα στο νοσοκομείο κι από την άλλη να σκέφτεται τη Βασιλίνα. Ο Δαμιανός, βρίσκει ευκαιρία με τον πηγαιμό του Αχιλλέα στο νοσοκομείο και χρίζει τον εαυτό του ξανά πρόεδρο της εταιρίας. Η Μένη πάει κι αυτή στο νοσοκομείο αλλά εκεί είναι και η Αιμιλία...

Προβολή: Alpha (Επεισόδιο 82, 2ος Κύκλος) ή πατήστε ΕΔΩ

Τρίτη 30/1/18 - Επεισόδιο 83: Η Βασιλίνα καταλαβαίνει τη μπλόφα της Ρενάτας στο νοσοκομείο και εξοργίζεται. Η κατάσταση του Αχιλλέα καλυτερεύει, αλλά το καμπανάκι για την ψυχική του ισορροπία έχει πλέον χτυπήσει. Η κατάσταση στην εταιρία και στη ζωή του, τον βλάπτουν.

Παράλληλα, η Μένη ενώ έχει απειλήσει τη Φαίη με το «πτώμα» του Τόλη, δέχεται επίθεση για την υπόθεση από το Γιαν και την Ισμήνη που προσπαθούν να αποκαλύψουν τη δράση της. Ο Λεωνίδας θα προσπαθήσει να χειριστεί τη Μένη προς όφελος του παιδιού του, αλλά θα καταλάβει ότι έχει να κάνει με το ίδιο το διάβολο!

Προβολή: Alpha (Επεισόδιο 83, 2ος Κύκλος) ή πατήστε ΕΔΩ

Τετάρτη 31/1/18 - Επεισόδιο 84:  Η Μένη κατηγορεί τη Φαίη ότι εκείνη κρύβεται πίσω από το δημοσίευμα, ενώ η Αιμιλία ζητάει από την Ρενάτα να ξεχάσει τον Αχιλλέα για το καλό της. Η κύηση της Φαίης διαταράσσεται από το άγχος που της προκαλεί η Μένη και νιώθει πλέον εγκλωβισμένη.

Ο Λεωνίδας κάνει μία εκ βαθέων συζήτηση με τον Αχιλλέα σε σχέση με τα συναισθήματα του, ενώ ο Βλάσης ζητάει τη βοήθεια του Αχιλλέα για να πάρουν πίσω τις μετοχές πριν να είναι πολύ αργά. Σε ποιο σπίτι θα ζητήσει καταφύγιο η Φαίη; Θα δεχτεί ο Αχιλλέας να συνεργαστεί με τον Βλάση; Τι θα συμβεί όταν αφήσουν μόνο του τον Θοδωρή στο οινοποιείο;

Προβολή: Alpha (Επεισόδιο 84, 2ος Κύκλος) ή πατήστε ΕΔΩ

Για την αρχική σελίδα "Έλα στη θέση μου" πατήστε ΕΔΩ