Breaking News

Έλλη Στάη: «Έκλεισε την πόρτα, την κλείδωσε και μου επιτέθηκε...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την Τετάρτη το "Happy Day" είχε παρουσιάσει ένα μικρό απόσπασμα από την εκπομπή "Αυτοψία" που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στον Alpha...

Στην εκπομπή της Πέμπτης, η δημοσιογράφος Έλλη Στάη,  η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρωταθλήτρια κολύμβησης Ελένη Αυλωνίτου, η ηθοποιός Ναταλία Δραγούμη και η πρωταθλήτρια στίβου Φανή Χαλκιά μίλησαν στον Αντώνη Σρόιτερ για τη σeξoυαλική παpεvόχληση και μοιράστηκαν με το τηλεοπτικό κοινό τις δικές τους ιστορίες.

Η Έλλη Στάη αποκάλυψε την παpεvόχληση που δέχθηκε στο χώρο εργασίας της. Συγκεκριμένα είπε:

«Το αντιμετώπισα πιο "ύπουλα" να το πω... πιο έξυπνα...  Με προσέλαβαν κάπου και μου ανέθεσε ο επικεφαλής, από τις πρώτες κιόλας μέρες - παρόλο που ήμουν νέα ακόμα - να κάνω πολύ σημαντικά πράγματα, μεγάλες συνεντεύξεις. Εγώ του έφερνα εις πέρας τις συνεντεύξεις και ήμουν πολύ ευτυχής, λέω... "Βρήκα δρόμο, αναγνωρίζεται η αξία μου".

Αυτό συνεχίστηκε για 2-3 μήνες, ώσπου άρχισα να δέχομαι κάποιες "προσκλήσεις" να πιούμε καφέ κλπ. Μέχρι εκεί ήταν απλά τα πράγματα, η δουλειά προχωρούσε κανονικά...

Μία μέρα με φώναξε στο γραφείο του να συζητήσουμε κάτι για τη δουλειά. Έκλεισε την πόρτα, την κλείδωσε κιόλας και μου επιτέθηκε σωματικά κατευθείαν! Είπα "Εάν δεν ξεκλειδώσετε τώρα την πόρτα θα πατήσω τις φωνές, θα ουρλιάξω αμέσως!".

Άνοιξε την πόρτα και βγήκα έξω. Το επόμενο διάστημα εκείνος είχε μία αποκλιμάκωση του επαγγελματικού ενδιαφέροντος. Αυτό κράτησε περίπου ενάμιση μήνα. Κατάλαβα ότι είναι το αποτέλεσμα αυτού που είχε συμβεί και πήρα το "καπελάκι" μου και την τσαντούλα μου κι έφυγα.

Το χειρότερο από όλα είναι ότι κάποια στιγμή, μετά από 1-2 μήνες, με πήραν τηλέφωνο για να πάω να πληρωθώ. Όταν τους είπα ότι δεν δουλεύω πια εδώ, μου διεμήνυσαν με κάποιο τρόπο ότι αν δεν γυρίσω πίσω - και έτσι όπως έχω φερθεί - δεν θα βρω πουθενά αλλού δουλειά!

Εννοείται δεν γύρισα και βρήκα δουλειές παντού. Στις δεκαετίες που πέρασαν στη συνέχεια μάθαινα ότι αυτό συνέβαινε σε μία τεράστια γκάμα γυναικών, που εργαζόταν στο ίδιο μέρος που δούλεψα τότε εγώ, από τον ίδιο άνθρωπο.»

Επίσης, η δημοσιογράφος αναφέρθηκε και στην παpεvόχληση που δέχτηκε από παλαιό πολιτικό, πολύ μεγάλο όνομα. «Μου την έπεσε κανονικά μεσ' στο γραφείο, έτσι... Κι εκεί απλά σηκώθηκα κι έφυγα, η συνέντευξη δεν έγινε. Στην ψύχρα, στην απόλυτη ψύχρα!» είπε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο.