Breaking News

Η αποκαλυπτική συνέντευξη της Μελίνας Ασλανίδου (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για όλα μίλησε η Μελίνα Ασλανίδου, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Νίκο Γεωργιάδη και στην εκπομπή "Επιτέλους Σαββατοκύριακο".

Η αγαπημένη τραγουδίστρια έστειλε τις ευχές τις για το 2018, αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και τα επαγγελματικά της, ενώ μίλησε και για την περίοδο που καθόταν ως coach στην καρέκλα του Voice, όταν το μουσικό σόου προβαλλόταν στον Ant1.

Για το Voice είπε: «Το Voice και η τηλεόραση  ήταν ένα πολύ κομβικό σημείο στη δική μου τη ζωή. Όταν με πήρε ο Λάτσιος τηλέφωνο νόμιζα ότι έκανε λάθος. "Μάλλον θα... μπερδεύτηκε και θα με πήρε κατά λάθος"  είπα. Την πρώτη χρονιά η αλήθεια είναι ότι το βίωσα λίγο δύσκολα. Είχα να κάνω με πολλούς φόβους μου. Αλλά τη δεύτερη χρονιά που είπα τι ωραία που είναι, τι όμορφα, πέρασα μαγικά.  Δεν ξέρω αν θα το ξανάκανα. Θεωρώ ότι αυτό ήταν να γίνει τη συγκεκριμένη, δεδομένη στιγμή και έτσι όπως έγινε, έμεινε μια πολύ όμορφη ανάμνηση σε όλους μας».

Με αφορμή μία ερώτηση για τη συνεργασία της με τον Μιχάλη Κουινέλη στο τραγούδι "Νερό και Χώμα" τόνισε: «Γίναμε λίγο αδέρφια, οικογένεια με τον Μιχάλη Κουινέλη, μετά από δύο χρόνια που δουλέψαμε μαζί. Αγαπάμε ο ένας τον άλλο, πονέσαμε ο ένας τον άλλο. Πιστεύω ότι το κρατάμε αυτό ακόμη και έχουμε αγάπη μεταξύ μας».

Η Μελίνα Ασλανίδου είναι εpωτευμένη και δεν το κρύβει. Συνήθως δεν δημοσιεύει φωτογραφίες από συντρόφους της. Ωστόσο, το περασμένο καλοκαίρι είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους την πρώτη φωτογραφία με το γνωστό κομμωτή, επιχειρηματία και σύντροφό της Βασίλη Μουντάκη, που κατάγεται από την Κρήτη. Η τραγουδίστρια είπε:

«Στην προσωπική μου ζωή θέλω να υπάρχει αγάπη. Στη ζωή και με τους φίλους μας και με τους πιο κοντινούς μας ανθρώπους το συστατικό που κάνει πιο όμορφα τα πράγματα είναι η αγάπη. Όλοι αγάπη ψάχνουμε.

Δεν νοιώθω αμηχανία πλέον όταν βλέπω φωτογραφίες μου με το σύντροφό μου Παλαιότερα μπορεί να με ενοχλούσε. Η απόσταση δε νομίζω ότι είναι δύσκολο πράγμα σε μία σχέση. Ίσα ίσα μπορεί να είναι και καλό κάποιες φορές»

Δείτε στο βίντεο τη συνέντευξή της στην εκπομπή του Epsilon.