Breaking News

Μαριάννα Καλλέργη για Αγγελική Κοκαλίτσα του Survivor: «Δεν είναι πρωταθλήτρια, δεν την ξέρουμε καν στο χώρο...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μεταξύ των πρώτων παικτών από τους Μαχητές, που έκαναν αισθητή την παρουσία τους στον Άγιο Δομίνικο, είναι και η Αγγελική Κοκαλίτσα, η οποία φάνηκε απομονωμένη από την ομάδα της, ενώ δεν έλειψε και η κόντρα με τους συμπαίκτες της.

Στο βίντεο παρουσίασης των παικτών του Survivor 2, η Αγγελική Κοκαλίτσα συστήθηκε ως πρωταθλήτρια του kick boxing.

 Ωστόσο, η πρωταθλήτρια του Muay Thai, Μαριάννα Καλλέργη, που μίλησε στην εκπομπή "Φτιάξε καφέ να στα πω", δήλωσε κατηγορηματικά ότι η Κοκαλίτσα δεν είναι πρωταθλήτρια και ότι δεν την γνωρίζουν στο χώρο. Συγκεκριμένα η πρώην παίκτρια του Survivor της περυσινής σεζόν είπε:

«Δεν είναι πρωταθλήτρια, δεν την ξέρουμε καν στο χώρο! Δεν την ξέρουμε την κοπέλα, έχω μάθει διάφορα που λένε, είναι πολύ όμορφη, αλλά δεν έχω ακούσει κάτι για αυτήν ότι είναι πρωταθλήτρια. Δεν την έχω δει ποτέ στο χώρο, ποτέ. 

Δεν την έχω δει ποτέ στα αποδυτήρια, δεν την έχω δει ποτέ να παίζει σε αγώνες και, πιστέψτε με, είμαι 12 χρόνια μέσα σε αυτό το χώρο, κοντεύω να κλείσω 15ετία σε λίγο. Γενικά σε αυτή τη χώρα πλέον, έτσι όπως έχουμε καταντήσει, έχει γίνει τόσο εμπορικό το άθλημα μου που όλοι είναι πρωταθλητές και πρωταθλήτριες. Οπότε, καλώς ήρθε κι αυτή στο κλαμπ».

Επίσης, η Μαριάννα Καλλέργη είπε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ant1, χωρίς να αποκαλύψει περισσότερα.

Αναφερόμενη σε πρόσφατη φωτογραφία, που δημοσίευσε στο προφίλ της και τη δείχνει να ποζάρει ημiγuμvη στο κρεβάτι, είπε: «Έχει να κάνει με δουλειά, που αφορά... θα δείτε στην πορεία... Δεν μπορώ να αναφέρω κάτι για το πρότζεκτ αυτό, θα είναι διαφορετικό...».