Breaking News

Μελέτης Ηλίας: Ο Καζαντζίδης, ο Σάββας και το... Bachelor (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε μία από τις πιο δημιουργικές φάσεις στην καριέρα του βρίσκεται ο Μελέτης Ηλίας, ο τηλεοπτικός Σάββας της σειράς "Το σόι σου", ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Ο ηθοποιός στην παράσταση «Στέλιος Καζαντζίδης - Η ζωή του όλη», που ανεβαίνει από τις 25 Δεκεμβρίου 2017 έως τις 25 Φεβρουαρίου 2018 στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» (Αίθ. Αντιγόνη) του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», υποδύεται τον σπουδαίο λαϊκό τραγουδιστή.

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι: Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Μελέτης Ηλίας, Δημήτρης Σταρόβας, Νίκη Παλληκαράκη, Σταύρος Νικολαΐδης, Σπύρος Μεριανός, Κώστας Βελέντζας, Αναστασία Σκοπελίτη, Μαριλένα Δήμα, Χρήστος Βελιάνο. Μαζί τους η Νεφέλη Ορφανού,  ο Μιχάλης Μητρούσης και ο Αντώνης Λουδάρος.

Ο Μελέτης Ηλίας είπε ότι ξαφνιάστηκε όταν η Μιμή Ντενίση του ζήτησε να υποδυθεί τον Στέλιο Καζαντζίδη, ενώ αναφέρθηκε στις μεγάλες απαιτήσεις που έχει ο δύσκολος αυτός ρόλος.

Μίλησε επίσης για τη δημοφιλή σειρά του Alpha και τους λόγους που ταυτίστηκαν με τους ήρωές της οι τηλεθεατές, τονίζοντας ότι, παρά το φόρτο εργασίας του, νιώθει καλά ψυχολογικά.

Υπενθυμίζεται ότι πρωταγωνιστεί και στην ταινία "The Bachelor 2", που έκανε πρεμιέρα τα Χριστούγεννα και σαρώνει σε εισπράξεις.

Δείτε όσα είπε ο ηθοποιός στην Ελένη Μενεγάκη.