Breaking News

Νέο βίντεο για την Ειρήνη Λαγούδη - Επιμένουν στην εκδοχή της δολοφονίας οι συγγενείς της (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Από την πρώτη στιγμή η οικογένεια της της Ειρήνης Λαγούδη δεν δέχτηκε την εκδοχή της αυτοχειρίας και πιστεύει ότι ο θάνατος της κρύβει μια καλοστημένη δολοφονία. Την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου είχε καταθέσει, μέσω του δικηγόρου της, μήνυση για την ανθρωποκτονία της Ειρήνης από δόλο, κατ’ αγνώστων.

Τώρα, σε επιστολή που έδωσαν στη δημοσιότητα οι συγγενείς της Ειρήνης, αναφέρεται μεταξύ άλλων:  «Πώς είναι δυνατόν η Ειρηνούλα που είχε σχέδια για τα παιδιά της και τη βαριά ευθύνη της ανατροφής τους να προβεί σε τέτοια απονενοημένη ενέργεια;».

Οι ίδιοι υποστηρίζουν πως ο θάνατός της οφείλεται καθαρά σε εγκληματική ενέργεια και ζητούν να εξιχνιαστεί το ταχύτερο δυνατόν, ενώ χαρακτηρίζουν «φήμες» τα όσα ακούγονται, που έχουν σκοπό «να στραφεί η προσοχή της έρευνας προς λανθασμένη κατεύθυνση».

Στην επιστολή τονίζεται, επίσης: «Η Ειρήνη είχε ήδη οργανώσει ταξίδι στην Γαλλία για να ρυθμίσει θέματα σπουδών της κόρης της. Την ημέρα που εξαφανίστηκε είχε αγοράσει γλυκά για την γιορτή του γιου της, ενώ σε συνεργασία με τον αδελφό της σκόπευε να επεκτείνει τις αγροτικές της καλλιέργειες».

Επισημαίνουν ακόμα πως ήταν αγαπητή σε όλο το χωριό και δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα δυσμενών σχολίων σε βάρος της.

«Η Ειρήνη μας ζητά δικαίωση, την ανεύρεση των ενόχων και την απονομή της δικαιοσύνης», καταλήγει η επιστολή.


Υπενθυμίζεται ότι Ειρήνη Λαγούδη, που ήταν χήρα και είχε μεγαλώσει μόνη της τα παιδιά της, είχε χαθεί ανήμερα των Φώτων, Σάββατο 6 Ιανουαρίου.  Τη σορό της είχε εντοπίσει, δύο μέρες αργότερα, κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγρινίου στην παραλία Φωτμού της λίμνης Τριχωνίδας στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου. Το πτώμα έφερε εγκαύματα, κυρίως στο πρόσωπο και στο σώμα, ενώ ακριβώς δίπλα βρέθηκε μπουκάλι με εύφλεκτο υγρό.

Στο μεταξύ, βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, δείχνει τη 44χρονη να περνάει ευτυχισμένες στιγμές με την οικογένειά της την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, γιορτάζοντας την αλλαγή του χρόνου, λίγες ημέρες πριν βρεθεί νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της, γεγονός που ενισχύει την άποψη των συγγενών της.



Με πληροφορίες από: «Τούνελ» - anikolouli.gr