Breaking News

Ο Κρατερός αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας του: «Παρέλυσε προσωρινά το αριστερό μου πόδι» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement

Ο παρουσιαστής και ηθοποιός απουσίασε και σήμερα από την εκπομπή "Στη Φωλιά των Κου Κου", ωστόσο επικοινώνησε τηλεφωνικά και αποκάλυψε λεπτομέρειες για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Συγκεκριμένα είπε, μεταξύ άλλων:

«Αυτό που συνέβη ήταν ένα απλό πράγμα, σαν συμβάν εννοώ... Έπαθα μια οξεία οσφυαλγία, που παρέλυσε προσωρινά το αριστερό μου πόδι και μούδιασε. 

Το Σάββατο έκανα μία διπλή παράσταση και προσπάθησα να το εντάξω αυτό στο ρόλο, με σχετική αξιοπρέπεια.

Το βράδυ του Σαββάτου, μετά τις παραστάσεις, πήγα στο νοσοκομείο. Έκανα μία μαγνητική, διαπιστώθηκε αυτό το πρόβλημα, έκανα μία ένεση κορτιζόνης και μετά οι γιατροί μου είπαν ότι πρέπει οπωσδήποτε, μέχρι να περάσει αυτό το σύμπτωμα, να περιορίσω τελείως τις κινησιολογικές μου δραστηριότητες.

Αυτό, δυστυχώς, με αναγκάζει να απέχω από το θέατρο - όπου θα γίνει μια πολύ μικρή, προσωρινή, αντικατάσταση - και από την εκπομπή μας. 

Δεν είναι σοβαρό, με την έννοια ότι δεν χρίζει άμεσης επέμβασης, από ότι λένε οι γιατροί, αλλά πρέπει οπωσδήποτε να περάσει αυτό το σύμπτωμα γιατί, καταρχήν, δεν μπορώ να χειριστώ το πόδι μου. Δεν μπορώ να περπατήσω σωστά. 

Πρέπει να κάνω λίγο υπομονή... Θα είμαι πίσω το συντομότερο δυνατόν, αυτό εξαρτάται από την έκβαση της υγείας μου. Κάνω εντατικές φυσιοθεραπείες κάθε μέρα και θα επιστρέψουμε δριμύτεροι».