Breaking News

Ο Παπαγιάννης μίλησε στη Σκορδά: Η διαφορετική εκδοχή του για το περιστατικό με την Παυλίδου (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
"Στροφή" στην απόφασή του να μη μιλήσει για το περιστατικό με τη Σοφία Παυλίδου έκανε ο Μάνος Παπαγιάννης, ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Φαίη Σκορδά παρουσίασε τη δική του εκδοχή για όσα συνέβησαν την περασμένη Πέμπτη, μετά την ολοκλήρωση της παράστασης «Πετάει Πετάει». Συγκεκριμένα ο ηθοποιός είπε, μεταξύ άλλων:

«Διαφωνώ μαζί σου για το ότι ξεκινάμε την κουβέντα, θεωρώντας δεδομένο ότι υπήρξε βiα. Μου κάνει τρομερή εντύπωση... Γιατί θεωρούμε δεδομένο ότι υπήρξε βiα; Γιατί; Το ότι κάποιος κάνει μήνυση δεν σημαίνει ότι έχει δίκιο. Γιατί υιοθετείς ότι είπε πως χτύπησε; Αυτό είναι που δεν καταλαβαίνω... Πώς θα νιώσεις τώρα που θα ακούσεις τα γεγονότα και θα έχεις άδικο;

Η κυρία Παυλίδου, την οποία ειλικρινά συμπαθώ, δεν έκανε μία κίνηση που έπρεπε να κάνει. Αυτό που λέγαμε με την ατάκα... δεν ισχύει... είναι μία κίνηση που πρέπει να κάνει. Εγώ νόμιζα ότι έγινε κατά λάθος, γιατί γίνονται αυτά. 

Εκεί που άλλαζα και γέλαγα, θα σας το επιβεβαιώσει και ο κ. Καλυβάτσης, μου λέει "Η Σοφία Παυλίδου αυτή την κίνηση δεν την έκανε επίτηδες". "Τι λες;" του λέω. 

Ανοίγω την πόρτα και φωνάζω στον πάνω όροφο "Βρε Σοφία, γιατί δεν έκανες αυτή την κίνηση"; Και μου είπε "Δεν μου βγήκε και δεν το έκανα". "Τι εννοείς δεν σου βγήκε και δεν το έκανες;" απαντώ.

Υπήρξε μία ένταση, υπήρξαν εκατέρωθεν αντεγκλήσεις, ύβpειs... ήμουν κάτω και ξυπόλυτος. Κι εγώ μίλησα άσχημα κι εκείνη μίλησε άσχημα και κουβέντα στην κουβέντα υπήρξαν ένταση και ύβpειs. Ήταν εξαιρετικά εριστική σε όλη αυτή την ιστορία.

Φεύγοντας να πάει στο καμαρίνι της και βpiζοντας ταυτόχρονα είπε ότι "εγώ αυτή την κίνηση δεν την κάνω".

Γuμνόs όπως είμαι, ανεβαίνω πάνω να ζητήσω το λόγο και να πω "Γιατί δεν την κάνεις; Δεν έχεις το δικαίωμα να το κάνεις αυτό Σοφία".  Και άνοιξα έντονα την πόρτα, το παραδέχομαι, παραβίασα τον χώρο της. Δεκτόν... άνοιξα έντονα την πόρτα. Το δέχομαι, λάθος μου...

Μπορεί να ένιωσε ότι κινήθηκα επιθετικά. Εγώ δεν κινήθηκα επιθετικά. Μπορεί να το ένιωσε, όμως, εκείνη και μου επιτέθηκε κατ' ευθείαν απ' το πρόσωπο. Μπήκα μεσ' το καμαρίνι να ζητήσω το λόγο, με χτύπησε στο πρόσωπο πολύ άσχημα και την απώθησα.  Έγινε αυτό, τίποτα άλλο».

Δείτε τη συνέντευξη του  Μάνου Παπαγιάννη.