Breaking News

Παυλίδου: «Με ενδιαφέρει η νομική δικαίωση» - Παπαγιάννης: «Θα δεχόμουν μία συγγνώμη. Έχω πληγεί ανεπανόρθωτα» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στη εκπομπή "Αποκαλυπτικά" μίλησαν τόσο η Σοφία Παυλίδου όσο και ο Μάνος Παπαγιάννης για το γνωστό περιστατικό που συνέβη στο Θέατρο Xυτήpιo.

Πρόσφατα η Διοίκηση του Θεάτρου αποφάσισε να συνεχιστούν οι παραστάσεις με την αντικατάσταση του Μάνου Παπαγιάννη από άλλο ηθοποιό. 


Η Σοφία Παυλίδου είπε, μεταξύ άλλων, μπροστά στην κάμερα της εκπομπής του Epsilon:

«Δεν έχει σημασία αν σηκώσεις το χέρι σου να χτυπήσεις έναν άνδρα, ένα παιδί ή μια γυναίκα, η βiα είναι βiα και όταν μάλιστα προκαλείται χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος είναι ακόμα πιο φρικτό για μένα.

Είμαι καλύτερα γιατί, ευτυχώς, όλα αυτά τα θέματα που είχα ήταν μυϊκά. Το σώμα μου έχει ξαναέρθει στην αρχική του κατάσταση. Το ψυχολογικό είναι το πιο φρικτό κι επειδή δεν μου είχε ξανασυμβεί, τώρα μπορώ κι εγώ να καταλάβω τις γυναίκες που βρίσκονται σε αυτή τη θέση.

Προς το παρόν έχει συμβεί μια ηθική δικαίωση, αλλά εμένα με ενδιαφέρει το άλλο κομμάτι, η νομική δικαίωση, που θα γίνει όταν θα βγει η απόφαση του δικαστηρίου».



Από την πλευρά του ο Μάνος Παπαγιάννης τόνισε ότι έκανε επανελειμμένες προσπάθειες να λυθεί το θέμα εξωδικαστικά, ωστόσο δεν υπήρξε η ανάλογη διάθεση από την απέναντι πλευρά.

«Θα δεχόμουν πολύ ευχαρίστως μια δημόσια συγγνώμη για τη διαπόμπευσή μου. Είναι κρίμα να γίνονται αυτά και για μένα και για την ίδια τη Σοφία» είπε.

Και πρόσθεσε: «Έχει πληγεί ανεπανόρθωτα η επαγγελματική μου πορεία... ανεπανόρθωτα. Πώς αλλιώς μπορεί να διορθωθεί αυτή η ιστορία αν δεν υπάρξει μία πράξη μεταμέλειας από την άλλη μεριά; Ποιος μπορεί να υπολογίσει το μέλλον το δικό μου στον χώρο μου; Στο θέατρο που τόσο αγαπάω; Βγήκαν κάποιες εντυπώσεις... αυτά πρέπει όλα με θάρρος ψυχής να βγει η άλλη μεριά και να τα μαζέψει».