Breaking News

Survivor 2: Ο αντικαταστάτης του Δημήτρη Βλάχου - Οι όροι στο συμβόλαιο που δεν δέχτηκε (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement

Μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι: «Τόσο καιρό δεν είχα επιβεβαιώσει τη συμμετοχή μου στο Survivor λόγω του ότι δεν είχα δει τα συμβόλαια... μέχρι χθες (σ.σ. προχθές)... με αποτέλεσμα να μη συμφωνήσουμε... Δυστυχώς (ή ευτυχώς…) δε θα λάβω μέρος στο συγκεκριμένο project… όσο έτοιμος κι αν νιώθω σωματικά και ψυχολογικά».

Η εκπομπή "Επιτέλους Σαββατοκύριακο" αναφέρθηκε σήμερα στους λόγους, που οδήγησαν στο "ναυάγιο" της συμμετοχής του, ενώ αποκάλυψε ότι τη θέση του θα πάρει ο Αλέξανδρος Παρθένης.

Όπως είπε ο Νίκος Γεωργιάδης, οι παίκτες είδαν τα συμβόλαια αυτή την εβδομάδα. Όταν το είδε ο Δημήτρης Βλάχος διαπίστωσε ότι ανέγραφε άλλο ποσό απ' αυτό που είχε συμφωνήσει. Επίσης, είχε ζητήσει η παραγωγή να καλύψει τα ιατρικά έξοδα αποκατάστασής του, σε περίπτωση που πάθει κάποιο ατύχημα στο παιχνίδι. Όμως από την παραγωγή το αρνήθηκαν, αν και αρχικά το είχαν δεχτεί.

Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τον Στέφανο Κωνσταντίνίδη, στους όρους των συμβολαίων αντέδρασαν κι άλλοι παίκτες, όπως η ηθοποιός Ιωάννα Πηλιχού, την οποία δεν θα δούμε στο Survivor 2.

Υπενθυμίζεται ότι ακυρώθηκε και η συμμετοχή του Νέρι Καστίγιο και τη θέση του θα πάρει ο παγκόσμιος πρωταθλητής κωπηλασίας Γιάννης Τσίλης, γεγονός που αποκάλυψε ο ίδιος στον Super Fm των Ιωαννίνων.

Δείτε όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή του Epsilon.