Breaking News

Βασιλική Μιλλούση: «Με στεναχωρεί που έγινα περισσότερο αναγνωρίσιμη επειδή μπήκα σε ριάλιτι» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μπροστά στην κάμερα της εκπομπής στη "Φωλιά των Κου Κου" μίλησε η Βασιλική Μιλλούση, η οποία, μεταξύ άλλων, μίλησε για τα σημάδια που άφησε στο σώμα της η συμμετοχή της στο Nomads, για το σύντροφό της Λευτέρη Πετρούνια και το πώς θα ήθελε να γίνει η πρόταση γάμου όταν συμβεί στη ζωή της, ενώ εξέφρασε και το παράπονό της.

«Με στεναχωρεί που έγινα περισσότερο αναγνωρίσιμη επειδή μπήκα σε ένα ριάλιτι. Θα προτιμούσα να είμαι αναγνωρίσιμη γι' αυτό που έχω προσφέρει στη χώρα μου και γι' αυτό που έχω καταφέρει ως αθλήτρια» είπε και πρόσθεσε:

«Με τον Λευτέρη είμαστε μαζί και δεν με ενοχλεί αν ο κόσμος ασχολείται με την προσωπική μου ζωή, απλά μου κάνει εντύπωση γιατί όσο έχουν ασχοληθεί με την προσωπική μου ζωή, δεν έχουν ασχοληθεί με την αθλητική μου καριέρα. Σε φέρνουν σε δύσκολη θέση, γιατί λες "Μα έχω πιο σοβαρό πράγμα να δείξω προς τα έξω, γιατί να βγάλω τη σχέση μου;"».

Υπενθυμίζεται ότι η Βασιλική έχει διαγράψει μία λαμπρή πορεία, με δεκάδες μετάλλια και διακρίσεις στο ενεργητικό της, ενώ έχει συμμετάσχει σε 3 Ολυμπιάδες.  Το 2012 κατέλαβε την 1η θέση στην Παγκόσμια κατάταξη της FIG στην Δοκό Ισορροπίας και μάλιστα υπάρχει άσκηση με το όνομά της. Συνολικά έχει κερδίσει περισσότερα από 15 μετάλλια σε διεθνείς και ευρωπαϊκές διοργανώσεις.