Breaking News

Εκτός εκπομπής και σήμερα ο Κρατερός: «Δεν ήταν οσφυαλγία. Χρειαζόταν σοβαρότερη αντιμετώπιση...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δύο εβδομάδες απουσίας από την εκπομπή "Στη Φωλιά των Κου Κου" συμπλήρωσε σήμερα ο Κρατερός Κατσούλης, ο οποίος από το Σάββατο 27 Ιανουαρίου αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής δεν εμφανίστηκε και σήμερα στο πλατό, ωστόσο, σε τηλεφωνική ομιλία που είχε με την εκπομπή, μίλησε για την κατάσταση της υγείας του:

«Είμαι αρκετά καλύτερα. Νομίζω ότι βρισκόμαστε πια στο τέλος της περιπέτειας. Ήταν λίγο πιο πολύπλοκο απ' ότι φάνηκε στην αρχή, αλλά νομίζω ότι τώρα τελειώσαμε και όλα θα αρχίσουν να επιστρέφουν στους κανονικούς ρυθμούς. Δεν ήταν καθόλου ευχάριστο. 

Φάνηκε να είναι μία οσφυαλγία που χτύπησε το πόδι, αλλά τελικά δεν ήταν αυτό ακριβώς. Ήταν από πολύ μεγάλη κούραση και άγχος. Πιθανότατα τσίμπησε κάποιο μικρόβιο, το οποίο δημιούργησε ένα μεγαλύτερο πρόβλημα. 

Είχε πανομοιότυπα συμπτώματα με μιας οσφυαλγίας, αλλά δεν ήταν. Οπότε χρειαζόταν μια σοβαρότερη αντιμετώπιση για να πάνε όλα καλά και είμαστε σε αυτόν το δρόμο τώρα».

«Και θα πάνε όλα καλά και Θεού θέλοντος τη Δευτέρα θα είναι μαζί μας ο Κρατερός» πρόσθεσε η Κατερίνα Καραβάτου για το σύζυγό της.