Breaking News

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Να ρωτήσετε τον ΣΚΑΪ γιατί με άφησε να φύγω» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε παιχνίδι μπόουλινγκ αναμετρήθηκαν ο Κώστας Τσουρός και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος μίλησε στο συνεργάτη του Πρωινού για όλα.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο "Τατουάζ", στις αρνητικές κριτικές, στον Μέμο Μπεγνή, αλλά και στο λόγο που αποχώρησε από το διάλειμμα της παράστασης Cabaret, στο Θέατρο Παλλάς.

Επίσης, ο νικητής του περυσινού Survivor αποκάλυψε γιατί δεν έμεινε στον ΣΚΑΪ. Συγκεκριμένα είπε:

«Ο ΣΚΑΪ δεν με κάλεσε να πάω στο Survivor, δεν μου έχει κάνει κάποια πρόταση. Δεν έχω δεχτεί γενικά πρόταση από το Survivor. 

Δέχτηκα πρόταση από τον ΣΚΑΪ μία μέρα πριν συμφωνήσω και υπογραφούν οι συμβάσεις με το "Τατουάζ", που αφορούσε το "Survivor Πανόραμα" και είχε να κάνει με ένα επεισόδιο την εβδομάδα, όπου θα ήμουν συμπαρουσιαστής, μάλλον της Ντορέττας. Επειδή ήταν αργοπορημένο και είχα κάνει προχωρημένες συζητήσεις με το "Τατουάζ", θεώρησα καλύτερο για μένα να κάνω το "Τατουάζ".

Για guest δεν έχω δεχτεί κάποια πρόταση. Θα ήθελα πάρα πολύ να πάω να παίξω λίγο, τους βλέπω και θέλω να μπω μέσα στην τηλεόραση.

Δεν ξέρω πώς με άφησε ο ΣΚΑΪ να φύγω... Να ρωτήσετε τον ΣΚΑΪ. Από τη στιγμή που 5-6 μήνες δεν είχε γνωστοποιηθεί κάποια πρόθεση ή οτιδήποτε, έπρεπε κι εγώ να κάνω μία κίνηση».

Δείτε τις δηλώσεις του. Το παραπάνω απόσπασμα στο 2ο βίντεο.