Breaking News

Σ.Κοσιώνη για Κ.Μπακογιάννη: «Είναι πολύ τρυφερός. Στεναχωρήθηκα όταν έφτασε μία ώρα μετά τη γέννηση του μωρού...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Σία Κοσιώνη παραχωρεί σπάνια συνεντεύξεις, πόσο μάλλον όταν έχουν να κάνουν με την προσωπική της ζωή. Σε δηλώσεις της μπροστά στην κάμερα του "Happy Day" μίλησε για τη ζωή της με τον Κώστα Μπακογιάννη και το νεογέννητο γιο της, που ήρθε στη ζωή στις 9 Οκτωβρίου 2017:

«Ένας είναι ο υπέρτατος νόμος, αυτός της αγάπης. Όταν υπάρχει αγάπη όλα λειαίνονται και όλα προσαρμόζονται. Έχουμε καταφέρει και ζούμε πολύ αρμονικά και ήρεμα τις ημέρες και τις ώρες που είμαστε μαζί, γιατί ολόκληρο Σαββατοκύριακο είναι κάτι σπάνιο.

Ο Κώστας δεν ζει εδώ, η έδρα του είναι στη Λαμία, διαρκώς πηγαινοέρχεται, "καταπίνει" χιλιόμετρα... Πολλά Σαββατοκύριακα πρέπει να λείπει. Άρα δεν είναι δεδομένο ότι το Σαββατοκύριακο είναι δικό μας.

Δεν με αγχώνει γιατί έτσι είναι η ζωή μας. Έχω προσαρμοστεί σε αυτά τα δεδομένα. Αν κάτι συμβεί έχω τους γονείς μου και τον αδερφό μου, που είναι κοντά και μπορούν να με βοηθήσουν... 

Λίγο με άγχωνε όταν ήμουν έγκυος. Όταν γέννησα ξαφνικά και χωρίς να με περιμένουν ότι θα συμβεί, πράγματι έλλειπε ο Κώστας... Εκείνη τη στιγμή έχεις στο μυαλό σου να φέρεις το μωράκι σου στον κόσμο με ασφάλεια. Στεναχωρήθηκα, γιατί εκείνη τη στιγμή είσαι και πολύ ευάλωτη, θες τον άνθρωπό σου... Εκείνος τσακίστηκε να γυρίσει. Ήταν μακριά, στη Γερμανία. Όσο και να τσακίστηκε, έφτασε μία ώρα αφού γεννήθηκε το μωρό.

Είναι πολύ τρυφερός και έχει ένα μοναδικό τρόπο να γίνεται και ο ίδιος παιδί.

Δεν το σκέφτομαι καθόλου να κάνω δεύτερο παιδί».