Breaking News

Ναταλία Γερμανού: «Έτρωγα κρυφά όταν είχα σχέση με τον Αλέξανδρο Παρθένη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή "DOT." του ΣΚΑΪ ήταν καλεσμένη η Ναταλία Γερμανού, η οποία μίλησε για τη ζωή της στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και το Θανάση Αναγνωστόπουλο. 

Επίσης, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην περίοδο που είχε σχέση και συζούσε με τον Αλέξανδρο Παρθένη και σχολίασε τη συμμετοχή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο Survivor 2.

Για τον Αλέξανδρο Παρθένη αποκάλυψε: «Θυμάμαι πόσο αφόρητη ήμουν. Ο Αλέξανδρος με είχε βάλει σε μια πάρα πολύ υγιεινή διατροφή τότε. Δεν νομίζω να υπήρξε άλλη περίοδος της ζωής μου ποτέ, που να ήμουν 53 κιλά. Τώρα είμαι 65. Θυμάμαι ότι περίμενα να κοιμηθεί το βράδυ - κοιμόταν σχετικά πιο νωρίς από μένα - για να πάρω το αυτοκίνητο, να φύγω από το σπίτι, να πάω στο πλησιέστερο περίπτερο, να πάρω σοκοφρέτα, την οποία τη μπούκωνα με το χαρτί σχεδόν μέσα στο αυτοκίνητο. Μετά να μπω στο σπίτι, να πλύνω τα δόντια μου γιατί θα την μύριζε τη σοκολάτα και να πάω να ξαπλώσω».

Σχολιάζοντας τη συμμετοχή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο Survivor, τόνισε ότι την εξέπληξε η απόφασή της, επισημαίνοντας ότι οι δυο τους έλυσαν τις διαφορές τους. Χαρακτηριστικά είπε:

«Τα λύσαμε τα θέματά μας. Τηλεφωνηθήκαμε, βρεθήκαμε και μιλήσαμε. Κυρίως ήταν δική μου πρωτοβουλία. Δεν είμαστε κολλητές, αλλά θεωρώ ότι συζητήθηκαν αυτά που έπρεπε να λυθούν και να συζητηθούν».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη.