Breaking News

Survivor: Νέα νίκη για τους Διάσημους - Υπό διάλυση οι Μαχητές - Υποτιμητικά σχόλια Πήχου για Σπυροπούλου (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μία ακόμη νίκη σημείωσαν οι Διάσημοι το βράδυ της Τετάρτης, με 10-6, αυτή τη φορά στο αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία.

Από την άλλη οι Μαχητές δείχνουν χωρισμένοι στα δύο, κατάσταση που επιδεινώθηκε μετά την ψηφοφορία της Τρίτης, όπου ο Ηλίας Γκότσης και ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης, που είχαν τις δύο ατομικές ασυλίες, ψήφισαν αντίστοιχα την Μαρίνα Πήχου και τη Ντάρια Τουρόβνικ...

Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις της Μαρίνας Πήχου, η οποία, θέλοντας να τονίσει ότι αγωνίζεται με καλύτερες παίκτριες των αντιπάλων από ότι η Ζωή Ανδρονικίδου, μίλησε με υποτιμητικό τρόπο για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Συγκεκριμένα είπε (2ο βίντεο): «Βάσει στατιστικών, δεν ξέρω από πότε μετράει ο Ηλίας και τι μετράει. Δε νομίζω να έχω πέσει τόσο πολύ στις νίκες μου. Και δεν νομίζω να είναι ίδια τα δεδομένα, όταν εγώ παίζω με τις καλύτερες, τη Δαλάκα, τη Φαρμάκη και όποια άλλα κορίτσια είναι στην αντίπαλη ομάδα που είναι οι καλές παίκτριες. Πόσο μπορείς να το συγκρίνεις με μία παίκτρια που είναι πολύ κατώτερή μου, που παίζει συνέχεια με τη Σπυροπούλου, που στην ουσία δεν μπορεί να πάρει τα πόδια της».

Δείτε τα βίντεο.