Breaking News

Survivor: «Έντονος τσακωμός της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με συμπαίκτριά της...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για έντονο καβγά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με συμπαίκτριά της στον Άγιο Δομίνικο, την τελευταία φορά που ήταν προτεινόμενη, έκανε λόγο η  Κατερίνα Χαλικιά, που φιλοξενήθηκε στο "Survivor Πανόραμα".

Συγκεκριμένα, η αθλήτρια και πρώην παίκτρια των Διασήμων είπε στη Ντορέττα Παπαδημητρίου: 

«Η Κωνσταντίνα προσπαθεί και μπήκε με καλή διάθεση και θέληση. Θα ήθελε να παίζει σε κάθε αγώνα, αλλά ίσως την θεωρούν αδύναμη και δεν την επιλέγουν οι συμπαίκτες της.

Η Κωνσταντίνα, όπως και όλα τα κορίτσια ήθελαν πάντα να παίζουν και είναι λογικό. Την τελευταία φορά που ήταν προτεινόμενη η Κωνσταντίνα, με βάση τη λογική, πρέπει αυτοί που είναι προτεινόμενοι να παίζουν το τελευταίο τους παιχνίδι, γιατί μπορεί να μην έχουν άλλο. 

Εγώ έκανα πίσω από μόνη μου. Ήθελε η Κωνσταντίνα να παίξει. Δεν έπαιξε εκείνη την ημέρα, ενώ ήθελε. Δεν μπορώ να αποκαλύψω ποιος το αποφάσισε να μην παίξει. Εκεί υπήρξε μια ρήξη, όχι μπροστά στις κάμερες. Έγινε ένας τσακωμός. 

Θεωρώ ότι η Κωνσταντίνα μπορεί να είχε και δίκιο. Υπήρξε ρήξη μεταξύ της Κωνσταντίνας και μιας άλλης παίκτριας, έντονη... Δεν μπορώ να σου πω περισσότερα... Είχαν έναν πολύ έντονο τσακωμό, ο οποίος δεν βγήκε ποτέ στον αέρα».