Breaking News

Τι κάνει σήμερα η όμορφη Βερόνικα Αργέντζη από το «Τμήμα Ηθών»; (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Είχε γίνει πασίγνωστη από το ρόλο της στο «Τμήμα ηθών» του Μανούσου Μανουσάκη, που προβλήθηκε στον Ant1 από το Σεπτέμβριο του 1992 έως το 1995. Στη σειρά πρωταγωνιστούσε και ο  Απόστολος Γκλέτσος.

Στη συνέχεια η ηθοποιός παντρεύτηκε και αφοσιώθηκε στην ανατροφή της κόρης της, Αριάδνης, που σήμερα είναι 15 ετών. Με το σύζυγό της είναι μαζί εδώ και 25 χρόνια.

Η Βερόνικα Αργέντζη δεν έχει εγκαταλείψει την υποκριτική, καθώς συμμετέχει σε θεατρικές παραστάσεις.  

Για ποιο λόγο απομακρύνθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας; «Είχα πολύ μεγάλη ανάγκη να το κάνω. Είχα ανάγκη, δηλαδή, να καλυτερεύσω τον εαυτό μου, να προστατεύσω την οικογένεια μου, να δω τι είναι αυτά τα οποία θα ήθελα πραγματικά να κάνω. Με πίεσε και η πολύ μεγάλη δημοσιότητα. Ήθελα να έχω το χρόνο μου και να τη διαχειριστώ και λίγο απ' έξω».

«Δεν με αφορούσε ο τίτλος του σeξ symbol, οπότε δεν ξέφυγα από πουθενά. Εγώ δεν ήμουν καθόλου έτσι. Βασανιζόμουν πολύ με αυτό το "πολύ ωραία γυναίκα" και το είδα πολλά χρόνια αργότερα και είπα "τελικά ήμουν πολύ ωραίο κορίτσι"» πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός, που αποκάλυψε ότι είναι 47 χρονών.

Δείτε όσα είπε μπροστά στην κάμερα της εκπομπής "Ελένη".