Breaking News

Τσαλίκης: «Με τη Δώρα σκεφτόμαστε σοβαρά να υιοθετήσουμε ένα παιδάκι» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Καλεσμένος στην εκπομπή "Happy Day" ήταν σήμερα ο Γιώργος Τσαλίκης. Ο τραγουδιστής, που είναι ήδη πατέρας, αποκάλυψε ότι με τη σύζυγό του, Δώρα, σκέφτονται να υιοθετήσουν ένα παιδάκι.

«Έκανα μία επαφή με τον κ. Πρωτόπαππα, τον Πρόεδρο των Παιδικών Χωριών SOS και με τη Δώρα κάναμε μία πάρα πολύ σοβαρή και συγκινητική κουβέντα να υιοθετούσαμε ένα παιδάκι» είπε ο Γιώργος Τσαλίκης στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και πρόσθεσε:

«Θεωρώ ότι είναι μία υπέρτατη ένδειξη αγάπης και προσφοράς, όταν έχεις κάνει τρία βιολογικά παιδιά, να δώσεις και σε ένα παιδάκι την ευκαιρία, που είναι ορφανό ή δεν μπορεί η οικογένειά του να αντεπεξέλθει.

Κάναμε με τη Δώρα μία κουβέντα πολύ σοβαρή και πολύ συγκινητική. ΄Ήμασταν και οι δύο πάρα πολύ φορτισμένοι. Το καθεστώς υιοθεσίας στην Ελλάδα είναι δύσκολο γραφειοκρατικά καθεστώς. 

Όταν υπάρχουν βιολογικά παιδιά στην οικογένεια, πρέπει να παρακολουθεί ψυχολόγος την οικογένεια για έξι μήνες. Κάναμε με τους γιους μου μία μικρή κουβέντα... οι αντιδράσεις ήταν ποικίλες... 

Θέλω να σου πω ότι είναι κάτι που μας απασχολεί πολύ έντονα και αν κάποια στιγμή το ακούσετε να μην εκπλαγείτε καθόλου».