Breaking News

Άδωνις Γεωργιάδης: Ακύρωσε ομιλίες του λόγω... οπαδών του ΠΑΟΚ (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ματαιώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (19.30) η προγραμματισμένη ομιλία του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη στα Κουφάλια, καθώς οπαδοί του ΠΑΟΚ μπήκαν στο πνευματικό κέντρο "Κ. Χατζάκος" και απαίτησαν την ματαίωση της.

Όπως αναφέρει το e-koufalia.gr, που δημοσιεύει και τις σχετικές φωτογραφίες, στο σημείο βρέθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για την αποφυγή επεισοδίων. Μετά την ανακοίνωση ότι η ομιλία δεν θα πραγματοποιηθεί, οι οπαδοί αποχώρησαν ειρηνικά φωνάζοντας συνθήματα για την ομάδα τους. 

Ο κ. Γεωργιάδης είχε ενημερωθεί εγκαίρως και δεν πήγε στα Κουφάλια. Τελικά αναχώρησε άμεσα με προορισμό την Αθήνα.

Σύμφωνα με το thestival.gr, την εκδήλωση είχε οργανώσει το πολιτικό γραφείο του βουλευτή Θεόδωρου Καράογλου, όπως και άλλες δύο εκδηλώσεις με ομιλητή τον κ. Γεωργιάδη. Μία σήμερα στις 11 το πρωί στο Καβαλάρι Θεσσαλονίκης, η οποία θα γίνει χωρίς τον Άδωνι Γεωργιάδη και η δεύτερη σήμερα το απόγευμα στην Επανομή, η οποία ματαιώθηκε (σύμφωνα με το voria.gr είχε ακυρωθεί από την Παρασκευή για άσχετους λόγους).


Σε χθεσινοβραδινό μήνυμά του στο Twitter o Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρει: "Λόγω εκτάκτων υποχρεώσεων δεν κατάφερα να παρευρεθώ σήμερα στην Θεσσαλονίκη στην εκδήλωση για τις κακoποιημέvεs γυναίκες που είχα προσκληθεί. Έμαθα όμως ότι είχε μεγάλη συμμετοχή και προκάλεσε και ευτυχώς το ενδιαφέρον. Μπράβο στην κα Ανατολή Κωνσταντινίδου για την οργάνωση".