Breaking News

Αγγελόπουλος: «Δεν άλλαξα. Ο ίδιος είμαι. Με το που κυκλοφόρησα σαν κανονικός άνθρωπος πέφτει ξύλο» (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Χιλιάδες likes και εκατοντάδες σχόλια ακολούθησαν μετά από μία φωτογραφία που ανέβασε χθες στο Instagram ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

"Εντατικά γυρίσματα #tatouaz στα Μετέωρα από σήμερα και βλέπω τη ζωή αλλιώς" έγραψε στη λεζάντα και οι περισσότεροι διαδικτυακοί του φίλοι τον αποθέωσαν. Ανάμεσα στα πολλά σχόλια υπήρξαν και κάποια αρνητικά.

Μάλιστα ο Γιώργος Αγγελόπουλος απάντησε σε ένα, το οποίο αφορά τις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου, κάτι που διαψεύδουν και οι δύο.

«Άντε ρε Ντάνο, Βασάλος-Βαλαβάνη την κάνετε τη σχέση. Το πουλάτε καλά πάντως στημένα παπαράτσι συνεντεύξεις την εκτιμώ τον εκτιμώ κτλ! Το επόμενο βήμα είναι κοινή συνέντευξη στο down town είμαστε μαζί!! Που πήγε ρε Ντάνο ο Λεβέντης που γνωρίσαμε που έλεγε όταν θα σου μιλάω θα με κοιτάς στα μάτια;; Που τα έλεγε straight;; εσύ γιατί δεν τα λες straight; Κρίμα» αναφέρει το σχόλιο.

Η απάντηση του Αγγελόπουλου: «Ακούω τι μου λες. Γιατί μου ρίχνεις εμένα την ευθύνη; Δεν μπορώ να βγω έξω!; Με οποία και να κυκλοφορούσα τα ίδια θα γινόταν. Δεν συμφωνείς; Σε κάποια φάση εάν βρω μια σύντροφο αυτά θα περάσει δηλαδή; Bpισίδι - ξύλο - και αρνητική κριτική; Και τι, εάν βρω κάποιαν πρέπει την επόμενη μέρα να το κάνω ντουντούκι πριν καν είμαι σίγουρος; Παιδιά. Δεν άλλαξα. Ο ίδιος είμαι. Με το που κυκλοφόρησα λίγο σαν κανονικός άνθρωπος πέφτει ξύλο. Και σε μένα και με όποιον κυκλοφορώ».

Απάντηση από follower που είχε κάνει το σχόλιο: «Χαίρομαι πολύ που μου απάντησες ίσως είμαι λίγο παραπάνω αυστηρός μαζί σου απ' όσο πρέπει αλλά πραγματικά βλέπω ότι κάποιες κινήσεις σου δε ξέρω επηρεάζεσαι πράττουν χωρίς να είσαι ενήμερος δε θυμίζουν Ντάνο εσύ δε μασούσες πάντα έλεγες τα πράγματα όπως ήταν!Δεν είχα σκοπό να σε στεναχώρησω απλά όπως σου είπα και παραπάνω κάποιες κινήσεις δεν θυμίζουν Ντάνο! Και να ξέρεις δεν είμαι κάποιος hater που σε κράζει σε στήριξα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και στις ψηφοφορίες γιατί ξεχώριζες από τη μάζα! Σου εύχομαι καλή συνέχεια και πραγματικά χαίρομαι που δεν είσαι κομπλεξικός και απάντησες! Σημαίνει ότι δε μασάς! Και έτσι σε γουστάρουμε να μη μασάς».