Breaking News

Αναγνωστόπουλος: «Ο λόγος που δεν έκανα guest στο Survivor 2» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πριν λίγες ημέρες ο Κώστας Αναγνωστόπουλος είχε ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο, προκειμένου να συζητήσει με την παραγωγή του Survivor, σκοπεύοντας να κάνει εμφάνιση guest.

«Πάω εκεί και θα μιλήσω εκεί, για να είμαι ειλικρινέστατος. Πάω εκεί με την προϋπόθεση ότι μπορεί να μπω σαν guest. Από κει και πέρα, επειδή οι Τούρκοι έχουν τον τελευταίο λόγο, δεν ξέρουμε τη συνέχεια. Αν με βάλουν, μπορεί να πάω και στις δυο παραλίες για να δώσω συμβουλές» είχε πει, μεταξύ άλλων, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εκπομπή "Φτιάξε καφέ να στα πω"...

Ο Μισθοφόρος του περυσινού Survivor επέστρεψε και εξήγησε μπροστά στην κάμερα της ίδιας εκπομπής για ποιο λόγο δεν τον είδαμε ποτέ στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ:

«Διακοπές 10 μερούλες, έκανα τα μπανάκια μου, είδα τα παιχνιδάκια μου, είδα πώς είναι το Survivor από κοντά, σαν θεατής και πέρασα πάρα πολύ όμορφα.

Συζήτησα με την παραγωγή, αλλά δεν το θεώρησαν να μπω μέσα τώρα, γιατί θα υπήρχε μια σύγκριση το παλιό με το καινούργιο.

Δεν ήθελαν να γίνει αυτό, αλλά επειδή η συζήτηση ήταν πολύ όμορφη, μου έκαναν τη χάρη να βάλουν το μαγιό μου μέσα, σαν ερώτηση, που τους το πρότεινα εγώ ο ίδιος. Έτσι μέσα μου πήρα όλη τη χαρά και ένιωσα σαν να έπαιξα».