Breaking News

«Dancing with the stars» - Live 7: Αποχώρησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ολοκληρώθηκε το 7ο live του «Dancing with the stars», αργά το βράδυ της Παρασκευής, με την αποχώρηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου και του παρτενέρ της, Ηλία Λαδά.

Το αποτέλεσμα διαμορφώνεται από συμψηφισμό της βαθμολογίας των κριτών και του κοινού, το οποίο έστειλε στην τελευταία θέση την ηθοποιό και διαμόρφωσε την τελική κατάταξη της βραδιάς.

Στις δηλώσεις της, μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου άφησε αιχμές σχετικά με τον τρόπο που γίνονται οι αποχωρήσεις. Συγκεκριμένα είπε:

«Θέλω να πω ότι πέρασα πάρα πολύ ωραία. Είχα βλέψεις να μείνω πολύ περισσότερο, η αλήθεια είναι. Έκανα ότι καλύτερο μπορούσα... Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι αυτή η χορογραφία θα μας έδιωχνε... ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο δεν βαθμολογήθηκε σωστά. Επειδή παίζει ρόλο η ψήφος του κοινού, είναι απόλυτα σεβαστό.

Η αλήθεια είναι ότι επειδή είχα χάσει λίγο το κίνητρό μου για διάφορα πράγματα που δεν συμφωνώ, σε σχέση με το πώς έρχεται ένα αποτέλεσμα,  είμαι ok και πολύ ικανοποιημένη που θα γυρίσω full time στο σπίτι μου και στο παιδάκι μου και θα αφοσιωθώ στα πράγματα που έκανα πριν μπω στο Dancing».

Δείτε τα βίντεο.