Breaking News

Ελένη Γερασιμίδου: «Έχασα τον αδερφό μου πολύ ξαφνικά. Μεγάλη απώλεια...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δύσκολες στιγμές περνάει η  Ελένη Γερασιμίδου. Η ηθοποιός και πρώην βουλευτής του ΚΚΕ πενθεί την απώλεια του αδερφού της, που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Κυριακή.

Η πρόσφατη ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ ανέφερε: «Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, επικοινώνησε με την συντρόφισσα Ελένη Γερασιμίδου και της εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του αγαπημένου της αδερφού Γιώργου, αξιόλογου ανθρώπου, αγωνιστή και καλλιτέχνη».

Η Ελένη Γερασιμίδου είπε μπροστά στην κάμερα του Πρωινού:

«Έχασα τον αδερφό μου πολύ ξαφνικά... μεγάλος πόνος και μεγάλη απώλεια... Έχω μείνει από το Γερασιμιδέικο η τελευταία... 

Ήταν ένας άνθρωπος που δεν ήθελε πολύ να μιλάει στο τηλέφωνο, αλλά τελευταία με έπαιρνε πάρα πολύ, χωρίς να ξέρει κάτι... πολύ αισιόδοξος. Έπαιρνε τελευταία για να μάθει πώς είναι ο άντρας μου, ο Αντώνης, που έκανε ένα χειρουργείο.

Δεν ήταν πολύ καλά. Έμαθα ότι είχε πρησμένα πόδια... Την Κυριακή το βράδυ κατέληξε. Μάλλον είναι καλύτερα που έφυγε γιατί δε θα είχε καλή ζωή. Ήταν μεγάλες οι βλάβες που υπέστη... Έπαθε ανακοπή, έμφραγμα, πνευμονικό οίδημα, όλα μαζί…».