Breaking News

ELIF: Επεισόδια 46 - 47 - 48 - 49 - 50

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 26/3/18, Star, 17:30 - Επεισόδιο 46: Η Ελίφ επιστρέφει στο κτήμα. Η Αϊσέ κρύβει στο δωμάτιο της την Ελίφ αλλά δεν ξέρει τι να πει στα αφεντικά της και τους άλλους εργαζόμενους στο σπίτι. Η Αρζού κάνει ότι μπορεί για να βρει την Ελίφ και να τη δώσει για υιοθεσία, πριν τη δει κάποιος άλλος, αλλά δεν τα καταφέρνει. Πιέζει και την Αϊσέ να μιλήσει αλλά δεν έχει κανένα αποτέλεσμα. Αποφασίζει να ξεφορτωθεί τον Βεϊσέλ για πάντα. Για να τα καταφέρει προσλαμβάνει κάποιον και κανονίζει να συναντηθεί μαζί του με τη δικαιολογία ότι πρέπει να συζητήσουν κάτι σημαντικό.

Η Αλιγέ είναι θυμωμένη με την Γκόντζα εξαιτίας της παράξενης συμπεριφοράς της. Της ζητάει να κάνει ότι της λέει η Αϊσέ. Η Τουγκτσέ θυμώνει όταν βλέπει στο σπίτι του προσωπικού την Ελίφ και ενημερώνει την οικογένειά της. Ο Κενάν υποστηρίζει την Αϊσέ αλλά η Αλιγιέ είναι έξαλλη μαζί της. Ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ είναι αναγκασμένοι να μένουν στο πλυντήριο αυτοκινήτων επειδή ο Μουράτ δεν πλήρωσε το ενοίκιο του σπιτιού τους, Ο Βεϊσέλ είναι θυμωμένος μαζί του επειδή έδωσε τα χρήματα στην κοπέλα του ενώ ο Μουράτ είναι θυμωμένος με τον πατέρα του επειδή έδωσε όλα τα λεφτά τους στον Ερκούτ. Ταυτόχρονα προσπαθούν να μάθουν που είναι τώρα η Ελίφ.

Ο Βεϊσέλ εισβάλει κυριολεκτικά στο καφέ όπου εργάζονται η Μελέκ και η Ζεϊνέπ, σπάζοντας την πόρτα. Δεν βρίσκει εκεί την Ελίφ αλλά πιστεύει πως οι δύο γυναίκες κάτι σχεδιάζουν. Αποφασίζει να πάει στο ραντεβού του με την Αρζού, ανυποψίαστος για το συμβαίνεις την πραγματικότητα. Ο Μουράτ έχει κακό προαίσθημα για τη συνάντηση του πατέρα του με την Αρζού και θέλει να τον συνοδεύσει αλλά εκείνος δεν του το επιτρέπει. Η Μελέκ αποφασίζει να χωρίσει από τον Βεϊσέλ και μοιράζεται τη σκέψη της με τη Ζεϊνέπ. Η μία υποστηρίζει την άλλη και συνεχίζουν να παλεύουν. Η Μελέκ θέλει να βρει αμέσως την Ελίφ. Ο Ερκούτ, ο Ναντίρ και η Σεϊντά απολαμβάνουν τα λεφτά, που πήραν από τον Μουράτ και τον Βεϊσέλ...


Δείτε βίντεο - αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους ΕΔΩ

Τρίτη 27/3/18 - Επεισόδιο 47: Καθώς ο Βεϊσέλ παλεύει με τον άντρα, που έστειλε η Αρζού, το όπλο εκπυρσοκροτεί και πιστεύει πως τον σκότωσε. Ο Βεϊσέλ δεν ξέρει τι να κάνει αλλά το όπλο δεν είναι αληθινό και ο άντρας υποκρίνεται τον νεκρό. Η Αρζού καταγράφει το περιστατικό και ελπίζει σύντομα να της φανεί χρήσιμο. Θα πρέπει όμως να καθυστερήσει τα σχέδια υιοθεσίας της Ελίφ γιατί όλοι στο σπίτι έχουν μάθει πως η μικρή επέστρεψε. Η Γκόντζα ξαφνιάζεται όταν παρακολουθεί το βίντεο της Αρζού. Ο Μελίχ προσκαλεί την Ιπέκ σε μια έκθεση. Η Αρζού φοβάται μήπως ο Μελίχ κάνει γνωστό ότι της δάνεισε χρήματα. Ο Μελίχ μιλάει με τον Κενάν για δουλειές. Ο Σελίμ δεν συμπαθεί τον Μελίχ.

Επισκέπτεται τη Ζεϊνέπ στο καφέ και της κάνει κάποιες ερωτήσει. Η στάση της Ζεϊνέπ είναι πιο τρυφερή και αυτό κάνει τον Σελίμ πολύ ευτυχισμένο. Ο Βεϊσέλ βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, δεν μπορεί να ξεπεράσει το γεγονός ότι σκότωσε έναν άνθρωπο. Χωρίς να υποψιάζεται πως πίσω από αυτή την πλεκτάνη κρύβεται η Αρζού, της τηλεφωνεί για να βρει λεφτά και να κρυφτεί προσωρινά κάπου. Ο Μουράτ ανησυχεί για τον πατέρα του. Τον πιέζει να του πει τι του συμβαίνει και είναι τόσο ανήσυχος και όταν ο Βεϊσέλ του εξηγεί, μένει άφωνος. Προσπαθεί να βρει χρήματα για να βοηθήσει τον πατέρα του να εξαφανιστεί. Όταν δεν τα καταφέρνει, απειλεί τη Ζεϊνέπ και παίρνει τα χρήματα από εκείνη.

Η Ελίφ νιώθει μοναξιά στο κτήμα, της λείπουν ο Χουσνού και η Σεριφέ αλλά βρίσκει τρόπο να περνάει ευχάριστα και διασκεδαστικά. Η Τουγκτσέ συνεχίζει να ζηλεύει και να φέρεται άσχημα στην Ελίφ. Παρόλαυτα η Ελίφ προσπαθεί να γίνει φίλη της. Η Αϊσέ είναι ευχαριστημένη με τη συμπεριφορά της Ελίφ αλλά η Τουγκτσέ εξακολουθεί να αντιδρά με θυμό. Η Αλιγέ βρίσκει ένα παντρεμένο ζευγάρι για τις θέσεις του Χουσνού και της Σεριφέ. Η Ζεϊνέπ προσπαθεί να συνεχίσει τις σπουδές της. Υποστηρίζει πάντα τη Μελέκ με όποιο τρόπο μπορεί. Προσπαθεί να βρει και δικηγόρο για το διαζύγιο της από τον πατέρα της και της δηλώνει πως θα είναι δικός της μάρτυρας στο δικαστήριο...

Δείτε βίντεο - αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους ΕΔΩ

Τετάρτη 28/3/18 - Επεισόδιο 48: Ο Βεϊσέλ μένει άφωνος όταν η Αρζού του δείχνει το βίντεο με τη δήθεν δολοφονία. Πλέον η ζωή του βρίσκεται στα χέρια της. Όταν ο Μουράτ ζητάει από τη Σεϊντλα να του επιτρέψει να μείνει στο μαγαζί, που νοίκιασαν, εκείνη του λέει πως ο ιδιοκτήτης αποδείχθηκε απατεώνας και εξαφανίστηκε με τα λεφτά. Ο Μουράτ θυμώνει πολύ αλλά η Σεϊντά καταφέρνει να τον ηρεμήσει. Ο Σαντίκ, ο νέος άντρας που προσέλαβε η Αλιγέ και ο Κενάν, δουλεύει μαζί με τον Μελίχ. Η γυναίκα του Σαντίκ, η Κιράζ, δουλεύει στην κουζίνα του σπιτιού αλλά είναι πολύ περίεργη και μιλάει επίσης πολύ.

Η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ έρχονται κάθε μέρα πιο κοντά ο ένας στον άλλον αλλά η Πελίν φροντίζει να μην τους αφήνει μόνους και προσπαθεί να μπει ανάμεσά τους. Με τη βοήθεια ενός φίλου από τη σχολή, η Ζεϊνέπ βρίσκει δικηγόρο για τη Μελέκ ώστε να ξεκινήσει τη διαδικασία του διαζυγίου. Η Μελέκ πηγαίνει να μιλήσει με τον δικηγόρο και της λέει πως είναι μια δύσκολη διαδικασία αλλά θα νικήσουν. Η Μελέκ σκέφτεται συνέχεια την Ελίφ. Με τον πρώτο της μισθό αγοράζει ένα δώρο για την αγαπημένη της κόρη και μιλάνε στο τηλέφωνο. Η Ελίφ χαίρεται πολύ όταν ακούει τη φωνή της μητέρας της. Της λείπει η μητέρα της και ενθουσιάζεται όταν μαθαίνει πως θα την επισκεφθεί.

Η Μελέκ πηγαίνει να δει την κόρη της και της δίνει τα δώρα της. Η Αϊσέ βοηθάει τον Σαντίκ και την Κιράζ να προσαρμοστούν και να μάθουν το κτήμα και χαίρεται όταν μαθαίνει ότι η Μελέκ θα πάρει διαζύγιο. Η Αρζού νιώθει ανακουφισμένη επειδή ξεφορτώθηκε τον Βεϊσέλ. Προσπαθεί να συμφιλιωθεί με τον Κενάν αλλά εκείνος εξακολουθεί να είναι απόμακρος. Ο Κενάν σκέφτεται ακόμα τη Μελέκ. Η Τουγκτσέ δεν μπορεί να ελέγξει τη ζήλια, που νιώθει για την Ελίφ...

Δείτε βίντεο - αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους ΕΔΩ

Πέμπτη 29/3/18 - Επεισόδιο 49: Ένα αυτοκίνητο χτυπάει τη Μελέκ ενώ επιστρέφει από τη φάρμα. Ο Κενάν είναι αυτός, που τη βρίσκει χωρίς τις αισθήσεις της, στην άκρη το δρόμου. Δεν πιστεύει στα μάτια του και τη μεταφέρει στο νοσοκομείο. Φοβάται πως δεν θα ξυπνήσει ποτέ. Όταν παίρνει από την τσάντα της την ταυτότητά της για να δώσει στο νοσοκομείο τα στοιχεία της, μαθαίνει πως είναι παντρεμένη. Η Αρζού κάνει ό,τι μπορεί για συμφιλιωθεί με τον Κενάν. Θυμώνει μαζί του όταν της λέει για το ατύχημα, που είδε, χωρίς να αναφέρει το όνομα της Μελέκ και της κλείνει απότομα το τηλέφωνο. Η Αρζού ενημερώνει με τη σειρά της την οικογένεια και όλοι ανησυχούν για τον Κενάν.

Η Ελίφ είναι χαρούμενη και απολαμβάνει τα δώρα της μητέρας της αλλά η επιθετικότητα της Τουγκτσέ της αλλάζει τη διάθεση. Χωρίς να γνωρίζει τι έχει συμβεί, η Ζεϊνέπ ανησυχεί για τη Μελέκ. Την καλεί στο κινητό της, μιλάει με τον Κενάν και μαθαίνει τι έχει συμβεί, αλλά δεν ξέρει την ταυτότητα του άντρα με τον οποίο μίλησε. Η Ζεϊνέπ πηγαίνει στο νοσοκομείο και όταν χρειάζεται αίμα για να τη σώσουν, εκείνη ζητάει τη βοήθεια του Σελίμ. Μετά από έρευνα, η ομάδα αίματος του Μελίχ είναι συμβατή με της Μελέκ. Η Αϊσέ, μην γνωρίζοντας τι συμβαίνει, φοβάται πως ο Κενάν μπορεί να έχει συναντηθεί με τη Μελέκ. Όταν μαθαίνει για το ατύχημα της Μελέκ ταράζεται και λυπάται.

Ο Μελίχ εντοπίζει μόνος του τη Ζελιχά και του λέει πως φρόντισε την αδελφή του για αρκετό καιρό αλλά την πήγε στο νοσοκομείο όταν αρρώστησε, αλλά δεν μπόρεσε να την πάρει πίσω γιατί δεν της το επέτρεψε ο άντρας της. Ένας γιατρός ανέλαβε μετά τη φροντίδα της αλλά στη συνέχεια έχασε τα ίχνη του και δεν ξέρει τι απέγιναν. Ο Μελίχ δεν το βάζει κάτω και είναι αποφασισμένος να βρει την αδελφή του, τη Μελέκ. Ο Σαντίκ ενημερώνει τον Μελίχ για το τι συμβαίνει στο κτήμα. Ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ δεν έχουν ιδέα για το τι συμβαίνει και προσπαθούν να λύσουν τα δικά τους προβλήματα. Όταν μαθαίνουν τι συνέβη στη Μελέκ στεναχωριούνται αλλά δεν μπορούν να την επισκεφθούν στο νοσοκομείο καθώς ο Βεϊσέλ φοβάται πως η αστυνομία μπορεί να τον συλλάβει...

Δείτε βίντεο - αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους ΕΔΩ

Παρασκευή 30/3/18 - Επεισόδιο 50: Η Μελέκ χειρουργείται και το χρωστάει στον Μελίχ, που έδωσε αίμα. Η επέμβαση είναι επιτυχημένη και το χαμόγελο επιστρέφει στα πρόσωπα του Κενάν και της Ζεϊνέπ. Ο Κενάν πιέζει τη Ζεϊνέπ αλλά εκείνη δεν του λέει τίποτα. Ο Κενάν καλύπτει όλα τα έξοδα νοσηλείας και επιστρέφει σπίτι του αλλά δεν μπορεί να βγάλει στιγμή από το μυαλό του τη Μελέκ. Μιλάει με την Αϊσέ αλλά ούτε και εκείνη του δίνει τις απαντήσεις, που ζητάει. Της λέει πως μπορεί να επισκεφθεί τη Μελέκ αλλά δεν θέλει να δει ποτέ τη Μελέκ κοντά στο κτήμα. Η Αϊσέ ανακουφίζεται όταν μαθαίνει ότι η Μελέκ είναι εκτός κινδύνου.

Τα λόγια του Κενάν όμως τη βάζουν σε σκέψεις. Η Αϊσέ μαζί με την Ελίφ πηγαίνουν να επισκεφθούν τη Μελέκ. Η Ελίφ από τη μια χαίρεται που βλέπει πάλι τη μητέρα της αλλά από την άλλη λυπάται επειδή είναι άρρωστη. Η Αρζού δεν καταλαβαίνει για ποιο λόγο ο Κενάν έμεινε στο νοσοκομείο και ο Κενάν ξεσπάει εναντίον της. Ούτε ο Μελίχ όμως βγάζει κάποιο νόημα από τη συμπεριφορά του Κενάν. Ζητάει από τον Σαντίκ να ερευνήσει τι συμβαίνει. Επιστρέφοντας στη φάρμα ανακαλύπτει πως ο Κενάν δεν έχει αναφέρει σε κανέναν πως ο τραυματίας, που βρήκε στον δρόμο και φρόντισε είναι γυναίκα. Ο Σελίμ δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του τη Ζεϊνέπ. Πηγαίνει να της συμπαρασταθεί στο νοσοκομείο.

Ο Μουράτ τηλεφωνεί στη Ζεϊνέπ για να μάθει πως είναι η Μελέκ αλλά εκείνη του μιλάει απότομα και τον μαλώνει. Ωστόσο, ο Μουράτ είναι χαρούμενος επειδή η Μελέκ είναι καλά και δεν κινδυνεύει η ζωή της. Ο Βεϊσέλ διαβάζει όλες τις εφημερίδες για να δει αν έχει γραφτεί κάτι για τον φόνο. Θέλει να πάρει πίσω τα λεφτά του από τον Ερκούτ αλλά εκείνος βρίσκει μια δικαιολογία για να τον καθυστερήσει. Η Σεϊντάσκέφτεται πως πρέπει να παραμείνει κοντά στον Μουράτ σε περίπτωση, που του χρειαστεί περισσότερα χρήματα. Ο Ναντίρ διαφωνεί μαζί της, αλλά εκείνη δεν τον ακούει...

Δείτε βίντεο - αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους ΕΔΩ

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ