Breaking News

Έντονη αντιπαράθεση Λιάγκα - Βαλαβάνη στο DWTS (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αντιμέτωπη με το ενδεχόμενο να αποχωρήσει βρέθηκε χθες η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, στο 6ο live του «Dancing with the stars», καθώς σημείωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία (μετά από συμψηφισμό της βαθμολογίας του κοινού) μαζί με τη Δωροθέα Μερκούρη, η οποία τελικά ήταν αυτή που έμεινε εκτός του χορευτικού σόου...

Πριν ανακοινωθούν τα αποτελέσματα η αθλητικογράφος ήταν στεναχωρημένη από τα σχόλια της κριτικής επιτροπής και ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Γιώργο Λιάγκα. Όπως εξήγησε, δεν την πείραξε τόσο η αρνητική κριτική, αλλά το ότι δεν της είπαν και κάτι θετικό, ώστε να την ενθαρρύνουν να συνεχίσει την προσπάθειά της.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Λιάγκας της απάντησε, μεταξύ άλλων:

«Σήμερα διαισθάνομαι ότι υπάρχει ένας ηλεκτρισμός σε σχέση με την κριτική επιτροπή. Το να είναι κάποιος αυστηρός δεν είναι κατ' ανάγκη κακό. Κακό είναι να είναι κάποιος εμπαθής.

Ευρυδίκη μου, σε ό,τι με αφορά, τις πρώτες 2-3 φορές πάρε να δεις τι βαθμό σου είχα βάλει και σου είχα πει πως ήσουν εξαιρετική. Σήμερα δε μου άρεσες... τι να κάνω; Με το ζόρι πρέπει να μας αρέσετε κάθε φορά;

Το πιο εύκολο για εμάς είναι να κάνουμε δημόσιες σχέσεις σε όλη μας τη ζωή και να βάζουμε εννιά  και δέκα. Δεν είναι, όμως, αυτό ισότιμο, γιατί κάποιους θα αδικούμε βάζοντας σε όλους υψηλή βαθμολογία».

Δείτε στα βίντεο τη χορογραφία της και την αντιπαράθεσή της με τον Λιάγκα.