Breaking News

Κοτζιάς για Σκοπιανό: «Πιστεύουμε σε έναν έντιμο συμβιβασμό. Δεν μπορούμε να τα πάρουμε όλα» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Κοινή συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν στα Σκόπια ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς με τον ομόλογό του Νικολά Ντιμιτρόφ, μετά τη συνάντησή τους.

«Είναι χαρά μου να είμαι ξανά στη βόρεια φίλη χώρα. Είχαμε πει ότι μόλις αλλάξει το όνομα στο αεροδρόμιο θα έρθουμε να σας επισκεφτούμε και να ανοίξουμε τη δεύτερη φάση της συμφωνίας σύνδεσης ανάμεσα στη χώρα σας και την ευρωπαϊκή ένωση και να υποστηρίξουμε την ένταξή σας στην πρωτοβουλία Ιονίου - Αδριατικής» είπε ο Νίκος Κοτζιάς. Και πρόσθεσε:

«Πιστεύω πάρα πολύ στο κοινό μας μέλλον και την συνεργασία μας που θα είναι προς όφελος των πολιτών, των χωρών μας και ολόκληρης της περιοχής. Οφείλουμε να μπορέσουμε να λύσουμε τα προβλήματα που δεν τα δημιουργήσαμε ο Νικόλας κι εγώ, αλλά τα βρήκαμε.

Πιστεύουμε σε έναν έντιμο συμβιβασμό, που μακρόχρονα έχουν να κερδίσουν και οι δύο πλευρές. Δεν πρόκειται να υπάρξει κάποιος χαμένος, αλλά σε έναν συμβιβασμό δεν μπορείς να πάρεις όλα όσα έχεις στο νου σου».

«Προσπαθούμε να οικοδομήσουμε εμπιστοσύνη, αλλά νομίζω ότι ακόμη υπάρχουν προκαταλήψεις» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Νικολά Ντιμιτρόφ.

Δείτε τα βίντεο.