Breaking News

MasterChef 2: Επεισόδιο 42 (5-3-2018) - Αποχώρησε ξανά ο Βασίλης Χατζόπουλος - Ένταση μετά την αποχώρηση

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά το Μάριο Βραχάτη, αποχώρησε ακόμη ένας παίκτης, από τους 4 τέσσερις που είχαν επιστρέψει στον διαγωνισμό μαγειρικής του Star.

Το πιάτο του Βασίλη Χατζόπουλου συγκέντρωσε 20 βαθμούς από τους κριτές, οι οποίοι έδωσαν από 23 στους Τιμολέοντα Διαμαντή και Μάγκυ Ταμπακάκη.

«Νιώθω μια αδικία εν μέρει, νιώθω μια πικρία, νιώθω ότι τα καλύτερα έρχονται... Συνέβησαν πολλά σήμερα… Από κάποιους ανθρώπους άλλα περίμενα και άλλα πήρα, παρ' όλα αυτά εγώ δεν κρατάω κακίες» είπε ο Βασίλης Χατζόπουλος, πριν αποχωρήσει από το MasterChef.


Μετά την αποχώρηση του  Βασίλη Χατζόπουλου ακολούθησε μεγάλη ένταση στο σπίτι, καθώς ο Τιμολέων Διαμαντής κατηγόρησε τους περισσότερους παίκτες ότι δεν τον θέλουν μέσα στο παιχνίδι.

«Ντρέπομαι που όλος ο εξώστης ήταν πάνω από τον Βασίλη. Ήρθε μόνο ο Συμεωνίδης σε μένα, στη Μάγκυ δεν πήγε κανένας και αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι φαίνεται πως υπάρχουν άτομα που δεν με θέλουν μέσα στο παιχνίδι» είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Βγάλατε δύο άτομα στη "σέντρα" που δεν έπρεπε να ήταν και υποστηρίξατε όλοι το Βασίλη γιατί δεν θέλατε εμένα».

Στη συνέχεια τα αίματα άναψαν και ακολούθησε αντιπαράθεση, κυρίως με τον Σάββα Ληχανίδη.

Οι διαγωνιζόμενοι που συνεχίζουν πλέον στο ΜasterChef είναι 11. Υπενθυμίζεται ότι επέστρεψαν η Μάγκυ Ταμπακάκη, η Γωγώ Κωστάκη, ο Βασίλης Χατζόπουλος και ο Μάριος Βραχάτης, ωστόσο οι δύο τελευταίοι αποχώρησαν οριστικά.


Δείτε στο βίντεο το επεισόδιο 42.