Breaking News

«Με διακατέχει μεγάλη περηφάνια για το γιο μου που κρατείται στην Τουρκία. Είναι ήρωας...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η αρχική αισιοδοξία, μετά τη σύλληψή τους την Πέμπτη 1 Μαρτίου από Τούρκους, δεν άργησε να δώσει τη θέση της στην αγωνία, τόσο για τους συγγενείς τους και τους αρμόδιους της κυβέρνησης, όσο και για τους Έλληνες πολίτες που παρακολουθούν τις εξελίξεις.


Ο ανθυπολοχαγός Άγγελος Μητρετώδης και ο λοχίας Δημήτρης Κούκλατζης κρατούνται στις κλειστές φυλακές Αδριανούπολης, όπου πρόσφατα τους επισκέφτηκαν οι γονείς τους.

Σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, ο πατέρας του Δημήτρη Κούκλατζη τόνισε πως οι δύο Έλληνες μένουν στο ίδιο κελί, χωριστά από τους υπόλοιπους, έχουν ζεστό νερό όλη την ημέρα, ενώ συνεννοούνται στα αγγλικά.

«Η εικόνα ήταν καλή, τα παιδιά είναι καλά στην υγεία τους. Νιώσαμε ότι έχουν το ηθικό που πρέπει και καλή ψυχολογία και διακατέχονται από το αίσθημα της ελπίδας. Μιλήσαμε με διαχωριστικό τζάμι μπροστά και με τηλέφωνο. Οι συνθήκες κράτησης είναι καλές Δεν τους ασκήθηκε βiα, ούτε σωματική ούτε ψυχολογική» πρόσθεσε, μεταξύ άλλων.

Και συνέχισε: «Οπλίζομαι με υπομονή και ψυχραιμία. Με διακατέχει μεγάλη περηφάνια γιατί ο γιος μου είναι κρατούμενος στις φυλακές της Τουρκίας. Tον θεωρώ ήρωα - παρόλο που δεν έπεσαν πυροβολισμοί - και επειδή το αίσθημα του πατριωτισμού εδώ σ' εμάς είναι αρκετά αυξημένο, με οδηγεί στο να είμαι πάρα πολύ περήφανος για το παιδί μου. Ένιωσα ότι και το παιδί μου έχει υψηλό ηθικό κι αυτό με γέμισε περηφάνια».

Δείτε όσα είπε στην εκπομπή "Σήμερα" του ΣΚΑΪ.