Breaking News

Οι δύσκολες μέρες που πέρασε η Στέλλα Μπεζαντάκου (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μία δύσκολη περίοδο πέρασε η Στέλλα Μπεζαντάκου, η οποία προσπαθεί πλέον να κοιτάξει μπροστά και να αφήσει πίσω της ό,τι συνέβη, που την έκανε να «λυγίσει», να κλάψει και να κλειστεί για ένα διάστημα στο σπίτι της, αρνούμενη να δει φίλους και γνωστούς.

Σύμφωνα με την «Espresso», το όνειρό της να γίνει μανούλα έσβησε σε μια στιγμή, όταν η πρώτη εξωσωματική γονιμοποίηση στην οποία υποβλήθηκε, απέτυχε. 

Μήνες μετά την εφιαλτική εκείνη ημέρα η Στέλλα Μπεζαντάκου επέστρεψε στην καθημερινότητά της. Η τραγουδίστρια δήλωσε, μεταξύ άλλων,  στην «Espresso»:

«Η απέραντη αγάπη και η στήριξη του συζύγου μου (Χρήστος Γκίκας), όπως και της οικογένειάς μου, με τράβηξαν από τη θλίψη. Με σήκωσαν ξανά στα πόδια μου. Ήταν μια δραματική κατάσταση και πραγματικά δεν θα ήθελα να τη ζήσω ξανά. Επέβαλα το σώμα μου σε μια σειρά ορμονικές αλλαγές και σαν να μην έφτανε που ένιωθα περίεργα, ήρθε και η αποτυχία που ήταν τόσο ψυχοφθόρα. Τώρα μπορώ να καταλάβω τις γυναίκες που έχουν βιώσει κάτι ανάλογο και πραγματικά υποκλίνομαι με σεβασμό μπροστά σε εκείνες που προσπαθούν ξανά και ξανά και ξεπερνούν ακόμα και τις 10 εξωσωματικές.

Δεν είναι πως θέλω να αποκτήσω ένα παιδί για εγωιστικούς λόγους. Θέλω να γίνω μαμά με τον άντρα μου, γιατί είναι το άλλο μου μισό. Κρίμα που δεν τον γνώρισα πολλά χρόνια νωρίτερα, στα 20 ή 30, γιατί θα είχαμε αποκτήσει πολλά παιδιά. Σκέφτομαι και την υιοθεσία, αλλά ο αγαπημένος μου, λόγω του ότι έχει δύο παιδιά, είναι πολύ σκεπτικός μπροστά σε μια τέτοια κίνηση. Ωστόσο, δεν το έχουμε αποκλείσει ακόμα. Η εργασιοθεραπεία είναι το φάρμακο για την τωρινή καλή ψυχολογία μου. Ετοιμάζω περιοδεία που θα ξεκινήσει από τα Γιάννενα και έπειτα θα κατέβω στην Πελοπόννησο, με πρώτο σταθμό την Πάτρα».