Breaking News

«Πού βρίσκεται ο Θέμος Αναστασιάδης;... Γιατί τον χάσαμε;» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο πλατό της εκπομπής "Επιτέλους Σαββατοκύριακο" φιλοξενήθηκε σήμερα ο Βαγγέλης Περρής, ο οποίος κάνει νέο ξεκίνημα στο Epsilon με το CIRCO, μετά το κόψιμο του RODEO στον ΣΚΑΪ.

«Να κάνω μια ερώτηση, η οποία μπορεί να είναι και βλακώδης και να είναι και λάθος που την απευθύνω στον Βαγγέλη. Πού βρίσκεται ο Θέμος (Αναστασιάδης); Που είναι; Γιατί τον χάσαμε;» τον ρώτησε κάποια στιγμή η  Ναταλία Γερμανού.

«Τηλεοπτικά νομίζω ότι είχε κάποια θέματα με τα μάτια του. Δεν έχω άμεση πληροφόρηση, έχουμε να μιλήσουμε από την παραμονή της έναρξης του Rodeo στον ΣΚΑΪ... είναι αρκετός καιρός. Ελπίζω όλα να είναι καλά» απάντησε ο Βαγγέλης Περρής.

Και πρόσθεσε, αναφερόμενος στο τέλος της συνεργασίας του με το Θέμο Αναστασιάδη: 

«Δεν μου λείπει η επαφή που είχαμε. Με τους ανθρώπους δένομαι πολύ περισσότερο. Με τη συνεργασία αυτή, όταν την επόμενη μέρα τελείωσε και φοβόμουν ότι θα δω το "Όλα" και θα κλαίω και θα χτυπιέμαι,  δεν συνέβη τίποτα απ' όλα αυτά. Δεν ήταν ένας χωρισμός επώδυνος... το βρήκα... εξιλεωτικό σχεδόν. 

Οπότε δεν μου λείπει, δεν στεναχωρήθηκα, που γενικότερα είμαι στενάχωρος. Η συνεργασία είχε κάνει τον κύκλο της. 

Λίγο μετά ακολούθησε η απόλυσή μου από την εφημερίδα. Δεν μου εξηγήθηκε ποτέ η απόλυση γιατί δεν συναντηθήκαμε. Δεν πήρα τηλέφωνο τότε το Θέμο, καθώς δεν είχαμε επαφή».

Δείτε όσα είπε στο "Επιτέλους Σαββατοκύριακο".