Breaking News

Καγιά: «Σταμάτησα να θηλάζω γιατί αγχωνόταν η Μπιάνκα. Ξυπνούσε κι έλεγε... έχασα τη μαμά μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τo Σάββατο 20 Ιανουαρίου η Βίκυ Καγιά καλωσόρισε στη ζωή το δεύτερο παιδί της, τον Κάρολο - Ηλία.  Η  παρουσιάστρια του «Shopping Star» και ο Ηλίας Κρασσάς έχουν και μία κορούλα, τη Μπιάνκα, που ήρθε στη ζωή την Άνοιξη του 2015, ενώ ο σύζυγός της έχει άλλα δύο παιδιά από τον προηγούμενο γάμο του.

Σήμερα η Βίκυ Καγιά φιλοξενήθηκε στο πλατό του Πρωινού και μίλησε στη Φαίη Σκορδά για το μπέμπη της, αλλά και για τα προβλήματα που είχε με την κόρη της Μπιάνκα. Μεταξύ άλλων, είπε:

«Η Μπιάνκα στεναχωριόταν κάθε φορά που θήλαζα. Την έπιανε ένα πάρα πολύ μεγάλο άγχος κι έβλεπα στο πρόσωπό της την αγωνία της. Κάποια στιγμή ξυπνούσε το βράδυ κι έλεγε "Έχασα τη μαμά μου...". Μάλλον έπαθε το άγχος της απώλειας - που το παθαίνουν πάρα πολλά παιδάκια - ότι θα χάσει τους γονείς της. 

Σταμάτησα μετά τις 40 μέρες να θηλάζω γιατί έβλεπα το άγχος στο πρόσωπό της. Ήμουν κι εγώ αγχωμένη, άγχωνα και το μωρό. Σταμάτησα για να ηρεμήσει η κατάσταση στο σπίτι.

Είχαμε κολικούς πριν δυο εβδομάδες, πάρα πολύ έντονους. Στη Μπιάνκα δεν το είχα αυτό το πρόβλημα.  Ήταν δέκα μέρες έντονες, τώρα είμαστε πιο ήρεμα. Είναι σοκαριστικό να βλέπεις το μωρό σου να μελανιάζει από το κλάμα. Αύριο γίνεται δύο μηνών. Έχει πάρα πολύ πλάκα, τρώει πολύ, είναι χοντρούλης και πεινάλας. Τώρα είμαστε καλά, η Μπιάνκα του δίνει το μπιμπερό, τον αλλάζουμε μαζί και τον κάνουμε μπάνιο».