Breaking News

Survivor: Η ομάδα που πήρε το έπαθλο άνεσης - Στους Μαχητές γίνεται της... καρύδας - Σώζων... «Η Κωνσταντίνα με γέμιζε» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αγώνισμα με έπαθλο στρώματα και μαξιλάρια, αλλά και ένα χαλαρωτικό μασάζ, είδαμε στο Survivor, στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής. Οι Διάσημοι κατάφεραν να νικήσουν εύκολα με 10-2 (!) και να κερδίσουν το σημαντικό έπαθλο.

Πριν το αγώνισμα ο Σώζων Παλαίστος Χάρος μίλησε για την απουσία της Κωνστανίνας Σπυροπούλου από την ομάδα των Διασήμων. "Σήμερα όπου και να κοίταζες κάτι σαν να έλειπε. Η Κωνσταντίνα έμενα με γέμιζε " είπε χαρακτηριστικά. 

Επίσης, μίλησε και η Όλγα Φαρμάκη, που έδειξε να συγκινείται περισσότερο από όλους τους παίκτες, μετά την αποχώρηση της παρουσιάστριας.

Στην παραλία των Μαχητών το μοίρασμα της καρύδας εξακολουθεί να διχάζει την ομάδα. Μάλιστα η Μελίνα Μεταξά άφησε αιχμές για το Νικόλα Αγόρου, τονίζοντας ότι την τελευταία φορά που ανέλαβαν να κόψουν τις καρύδες άλλοι παίκτες (και όχι ο Νικόλας που το κάνει συνήθως), τα κομμάτια ήταν περισσότερα.

Δείτε τα σχετικά βίντεο.