Breaking News

Συγκινητικές στιγμές στο Star - Η άγνωστη κίνηση ανθρωπιάς του Μάρκου Σεφερλή (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μία έκπληξη επιφύλαξε σήμερα η Ζήνα Κουτσελίνη στο Μάρκο Σεφερλή και τη σύζυγό του, Έλενα Τσαβαλιά.

Η Ασπασία πυροβολήθηκε από τον πατέρα της σε ηλικία 17 ετών και δίνει μάχη ζωής για να σταθεί στα πόδια της. Η μητέρα της μίλησε σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή και ευχαρίστησε τον κωμικό ηθοποιό για τη βοήθεια και τη συμπαράσταση που τους προσφέρει στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουν.

Η πράξη ανθρωπιάς του Μάρκου Σεφερλή δεν είχε γίνει γνωστή και σήμερα εξεπλάγη όταν είδε στον τηλεοπτικό αέρα την Ασπασία με τη μητέρα της, η οποία είπε, μεταξύ άλλων:

«Ο Μάρκος, πέρα από καλός ηθοποιός και ενεργός άνθρωπος και πέρα από καλός μπαμπάς και σύζυγος, είναι άνθρωπος με όλα τα γράμματα κεφαλαία. Ξέρει εκείνος πολύ καλά το "γιατί". Είναι πάντα εδώ για εμάς όποτε τον χρειαστούμε, όποτε τον ζητήσουμε, πριν ακόμη τον ζητήσουμε...

Το ίδιο ισχύει βέβαια και για την Έλενα, την οποία τη λατρεύουμε. Θέλω να πω δημόσια στο Μάρκο και στην Έλενα ένα μεγάλο ευχαριστώ. 

Είναι πολύ δύσκολο και σπάνιο στις μέρες μας να υπάρχουν επώνυμοι άνθρωποι, οι οποίοι είναι δίπλα μας κάθε στιγμή και κάθε λεπτό...  Σε κάθε κίνηση που γίνεται για την Ασπασία γίνονται αρωγοί...».

Ο ηθοποιός και η σύζυγός του την άκουγαν συγκινημένοι. Μάλιστα η Έλενα Τσαβαλιά δεν καταφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Δείτε το βίντεο.