Breaking News

Τραγωδία στην Κρήτη: Τροχαίο δυστύχημα με 3 νεκρούς (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην Ψαρή Φοράδα, έξω από τις εγκαταστάσεις του Αγροτικού Συνεταιρισμού της περιοχής. Δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους επιτόπου, ενώ ένας από τους τραυματίες υπέκυψε αργότερα στα τραύματά του.

Σύμφωνα με το τοπικό parapolitikakritis.gr, το ΙΧ αυτοκίνητο, με κατεύθυνση από την Ιεράπετρα προς την Ψαρή Φοράδα και με τέσσερις επιβαίνοντες Βουλγαρικής υπηκοότητας και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσε με ιδιαίτερη σφοδρότητα σε έναν από τους τοίχους του Συνεταιρισμού με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο οι δύο εξ αυτών και να τραυματιστούν οι άλλοι δύο. Οι επιβάτες του αυτοκινήτου ήταν ηλικίας 19 έως 35 ετών. 

Αμέσως σήμανε συναγερμός στις Αρχές, ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, καθώς και η Πυροσβεστική, που αμέσως  έσπευσαν στο σημείο. Για τον απεγκλωβισμό των επιβαινόντων από τα συντρίμμια του οχήματος χρειάστηκε η παρέμβαση των πυροσβεστών, ενώ οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα σε νοσοκομεία.

Ο ένας τραυματίας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ ο δεύτερος κατέληξε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Η χθεσινοβραδινή ανακοίνωση του Πυροσβεστικού Σώματος στο Twitter αναφέρει: «Νεκροί ανασύρθηκαν από Ι.Χ.Ε. όχημα, συνέπεια ανατροπής αυτού, στην περιοχή της Ψαρής Φοράδας στο Ηράκλειο Κρήτης, ο οδηγός 31 ετών και ένας εκ των επιβατών άνδρας 35 ετών. Οι υπόλοιποι 2 επιβαίνοντες στο όχημα απεγκλωβίστηκαν τραυματισμένοι».