Breaking News

Βάνα Μπάρμπα: «Η κόρη μου έχει να μιλήσει 5 χρόνια με τον πατέρα της» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η πάντα γοητευτική Βάνα Μπάρμπα κάθισε στον καναπέ της εκπομπής "DOT." και μίλησε, μεταξύ άλλων, στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και το Θανάση Αναγνωστόπουλο για την τρυφερή σχέση που έχει με την κόρη της, σχολίασε τη showbiz και εξομολογήθηκε πως η μόνη φίλη που είχε στο χώρο ήταν η Ζωή Λάσκαρη. 

Όσον αφορά την κόρη της, Φαίδρα, αποκάλυψε πως  δεν μιλάει τα τελευταία χρόνια με τον πατέρα της. Συγκεκριμένα είπε:

«Δεν μιλάνε τα τελευταία 4 - 5 χρόνια και ελπίζω να μιλήσουν αργότερα, να τα ξαναβρούν. Και η Φαίδρα έχει θυμώσει, αλλά ένα παιδί είναι παιδί στα δέκα του χρόνια. Θεωρώ ότι πρέπει ο γονιός να μην έχει εγωισμό, πρέπει να πηγαίνει να βρίσκει το παιδί του και να τα βρίσκουν. 

Δεν με αφήνει η Φαίδρα να επέμβω, αλλά και ο ίδιος, από τη στιγμή που δεν κάνει τίποτα, πώς να κάνω εγώ κάτι; Το θεωρώ λάθος αυτό. Την πονάει τη Φαίδρα που δεν βλέπει τα αδέρφια της γιατί δεν έχουν επαφές.

Η Φαίδρα πονάει. Κρίμα... και είναι και παιδί του. Τον πονάω εγώ τόσο πολύ ώστε να μη θέλει να δει αυτό το παιδί; Τι λάθη που κάνουν οι γονείς... Αυτό το παιδί θα πονάει μια ζωή... Γιατί; Για ένα καπρίτσιο ενός γονιού να τιμωρήσει εμένα; Δεν ξέρω ποιος είναι ο λόγος, αλλά δεν μπορείς να έχεις εγωισμό όταν είσαι πατέρας. Το παιδί του είναι εκεί. Πήγαινε και βρες το...».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη.