Breaking News

ELIF: Επεισόδια 59 - 60 - 61 - 62 - 63

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 16/4/18, Star, 17:30 - Επεισόδιο 59: Η Πελίν θυμώνει όταν διαπιστώνει ότι ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ έχουν συμφιλιωθεί. Η Ζεϊνέπ είναι μαζί με τον Σελίμ στο αυτοκίνητό του όταν παθαίνει βλάβη. Ενώ περιμένουν την οδική βοήθεια, ο Σελίμ αποκαλύπτει πόσο του αρέσει η Ζεϊνέπ, χαρίζοντας της μικρά δώρα. Ο Ερκούτ λέει ψέματα στον Βεϊσέλ σχετικά με τη Ζεϊνέπ ενώ του μιλάει και για τα προβλήματα, που αντιμετωπίζει με την οικογενειακή του επιχείρηση. Στη συνέχεια ζητάει να παντρευτεί τη Ζεϊνέπ και ο Βεϊσέλ δέχεται.

Ο Μουράτ κάνει ό,τι μπορεί για να ευχαριστήσει τη Σέιντα, της αγοράζει δώρα, της γράφει ακόμα και ποιήματα. Όταν μαθαίνει για την πρόταση γάμου του Ερκούτ για τη Ζεϊνέπ, συμφωνεί. Ο Βεϊσέλ καλεί τη Ζεϊνέπ στο πλυντήριο αυτοκινήτων και της υπόσχεται να αφήσει ήσυχη τη Μελέκ αν εκείνη δεχθεί να παντρευτεί τον Ερκούτ. Αν και η μητέρα της έχει αντιρρήσεις, η Τουγτσέ συνεχίζει να κάνει παρέα με την Ελίφ.

Η Κιράζ προσέχει πάντα τα δύο κopiτσια. Η Μελέκ ενημερώνει την Αϊσέ και πηγαίνει στη φάρμα να δει την Ελίφ. Ο Σαντίκ βρίσκει τη φωτογραφία της Μελέκ , που έχει πάντα μαζί του ο Κενάν και ενημερώνει τον Μελίχ. Ο Μελίχ συνεχίζει να πιέζει την Αρζού. Η Αρζού έχει περιθώριο μόνο 24 ώρες για να συγκεντρώσει τα χρήματα, έτσι αποφασίζει να βάλει στο «παιχνίδι» έναν νέο παίκτη, τον Βεϊσέλ…


Δείτε βίντεο - αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους ΕΔΩ

Τρίτη 17/4/18 - Επεισόδιο 60:
Η Ζεϊνέπ αντιδρά στην πρόταση του πατέρα της να παντρευτεί εκείνη τον Ερκούτ για να αφήσει εκείνος ήσυχη τη Μελέκ. Ο Βεϊσέλ της λέει πως γνωρίζει ότι εξακολουθεί να πηγαίνει στη σχολή και δεν θα την ανεχθεί άλλο. Η Ζεϊνέπ είναι έξαλλη, λυπημένη και πολύ μπερδεμένη. Ο Σελίμ σκέφτεται τη μέρα, που πέρασε με τη Ζεϊνέπ και την περιμένει στη σχολή με ανυπομονησία. Όταν συναντάει τη Ζεϊνέπ όμως διαπιστώνει ότι η διάθεσή της είναι άσχημη, αλλά εκείνη δεν του αποκαλύπτει το λόγο. Ο δικηγόρος της Μελέκ την ενημερώνει πως ο Βεϊσέλ αρνείται να χωρίσει και πως έφτασε μάλιστα στο σημείο να τον απειλήσει.

Η Μελέκ δεν ξαφνιάζεται καθόλου όταν τα ακούει όλα αυτά αλλά δεν χάνει το θάρρος της και είναι αποφασισμένη να χωρίσει. Όταν λέει στη Ζεϊνέπ τι συνέβη, η Ζεϊνέπ δεν της μιλάει για τον εκβιασμό, που υφίσταται από τον πατέρα της αλλά η Μελέκ καταλαβαίνει πως κάτι την απασχολεί. Ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ σχεδιάζουν να παντρέψουν τη Ζεϊνέπ με τον Ερκούτ και να επωφεληθούν από τη μεγάλη περιουσία του. Ο Μουράτ ονειρεύεται ότι παντρεύεται τη Σεϊντά. Η Σεϊντά επισκέπτεται το πλυντήριο αυτοκινήτων και μαθαίνει πως ο Ερκούτ θα παντρευτεί τη Ζεϊνέπ. Η Σεϊντά και ο Ερκούτ συμπεριφέρονται σαν να μην γνωρίζει ο ένας τον άλλο. Η Σεϊντά λέει στον Ναντίρ τι έμαθε και δηλώνει σίγουρη ότι ο Ερκούτ κάτι ετοιμάζει.

Ο Ναντίρ όμως εμπιστεύεται τυφλά τον Ερκούτ και ζητάει από τη Σεϊντά να σταματήσει να τον κατηγορεί. Η Αρζού κλειδώνει την Τουγτσέ στο δωμάτιο της επειδή δεν υπακούει στις εντολές της. Στη συνέχεια παίρνει το όπλο του Κενάν από το χρηματοκιβώτιο και ζητάει από τον Βεϊσέλ να συναντηθούν για να μιλήσουν για τον Μελίχ. Ταυτόχρονα, κανονίζει ένα ραντεβού με τον Μελίχ σε ένα απομονωμένο σημείο. Όταν η Ελίφ μαθαίνει ότι η Τουγτσέ είναι κλειδωμένη, παίρνει κρυφά το κλειδί και μπαίνει στο δωμάτιο για να παίξει μαζί της. Η Τουγτσέ επιμένει να παίξουν στο δωμάτιο της μητέρας της αλλά η Ελίφ φοβάται πως θα τις πιάσουν. Και πράγματι, τις βρίσκει η Αϊσέ...

Δείτε βίντεο - αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους ΕΔΩ

Τετάρτη 18/4/18 - Επεισόδιο 61: Όταν η Αρζού καλεί τον Μελίχ σε κάποιο απομονωμένο μέρος για να συναντηθούν, εκείνος υποψιάζεται πως κάτι δεν πάει καλά και στέλνει έναν οπλισμένο άντρα στη συνάντηση. Όταν ο Βεϊσέλ βάζει το όπλο του στο κεφάλι του άντρα, εκείνος βάζει το δικό του όπλο στο κεφάλι της Αρζού! Η Αρζού προσπαθεί να μάθει τι επιδιώκει ο Μελίχ από την οικογένεια Εμίρογλου. Του λέει πως θα πρέπει να σταματήσει να προσπαθεί να αγοράσει τις μετοχές της αλλά ο Μελίχ της λέει πως υπάρχει ο σωστός χρόνος για όλα και πως δεν μπορεί να της επιτρέψει να αναβάλει την πληρωμή λόγω μιας επένδυσης, που ετοιμάζει. Η ένταση αυξάνεται και όταν τραβάνε πάλι τα όπλα, ο Μουράτ χτυπάει τον άντρα του Μελίχ και φεύγει γρήγορα με τον Βεϊσέλ και την Αρζού. Ενώ προσπαθούν να το σκάσουν, η Αρζού πέφτει και χτυπάει στο πρόσωπο. Αφήνει εκεί και το αυτοκίνητό της.  Ο Μελίχ αφήνει ένα σημείωμα στο αυτοκίνητο της Αρζού και της λέει πως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα.

Η Αλιγιέ υποδέχεται τις φίλες της και εκείνες ρωτάνε για την Αρζού. Όταν η Αλιγιέ διαπιστώνει ότι η νύφη της πάλι λείπει, γίνεται έξαλλη αλλά προσπαθεί να το κρύψει για να μην εκτεθεί στις καλεσμένες της. Όταν οι καλεσμένες φεύγουν, βλέπουν την Αρζού να βγαίνει από το αυτοκίνητο του Βεϊσέλ. Τη ρωτάνε τι συνέβη στο πρόσωπο της και εκείνη δικαιολογείται λέγοντας πως κάποιος προσπάθησε να της αρπάζει το πορτοφόλι και πως οι δύο κύριοι, που την έφεραν σπίτι τη βοήθησαν. Την ίδια ιστορία λέει και στην οικογένεια και το υπηρετικό προσωπικό. Η Ιπέκ προσπαθεί να παίξει ένα παιχνίδι με την Τουγτσέ και την Ελίφ αλλά ο κακομαθημένος χαρακτήρας της Τουγτσέ τα καταστρέφει όλα.  Ο Ερκούτ ακολουθεί παντού τη Ζεϊνέπ, προσπαθώντας να την πείσει να δεχθεί την πρόταση γάμου. Παρά το γεγονός ότι δεν έχουν λάβει τη θετική απάντηση της Ζεϊνέπ, ο Ερκούτ και ο Βεϊσέλ συνεχίζουν να κάνουν ετοιμασίες για τον γάμο.

Η Ζεϊνέπ αισθάνεται αγανάκτηση από την πίεση του Ερκούτ αλλά από την άλλη η απόφαση του πατέρα της να μη δώσει διαζύγιο στη Μελέκ, δεν της αφήνει καμία επιλογή. Η Μελέκ λυπάται πολύ επειδή βλέπει τη Ζεϊνέπ σε αυτή την κατάσταση αλλά δεν έχει ανακαλύψει τι είναι αυτό, που την προβληματίζει. Πηγαίνει στον δικηγόρο της για να μάθει αν υπάρχει κάποια εξέλιξη και εκείνος της λέει πως πρέπει να πείσει τον Βεϊσέλ να της δώσει το διαζύγιο. Ο Σελίμ δεν έχει ιδέα για το τι συμβαίνεις τη Ζεϊνέπ και πηγαίνει να την δει στο καφέ. Δεν καταλαβαίνει γιατί τον υποδέχεται τόσο ψυχρά και πιστεύει πως έχει κάνει κάποιο λάθος. Προσπαθεί να της μιλήσει και να καταλάβει αλλά η Ζεϊνέπ δεν του λέει τίποτα και τον κρατάει σε απόσταση...

Δείτε βίντεο - αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους ΕΔΩ

Πέμπτη 19/4/18 - Επεισόδιο 62: Η Αρζού έχει ηχογραφήσει την κουβέντα της με τον Μελίχ και το χρησιμοποιεί εναντίον του. Ο Μελίχ δεν περίμενε μια τέτοια κίνηση από μέρους της και αιφνιδιάζεται αλλά ετοιμάζει ένα νέο σχέδιο. Λέει στον Κενάν πως υπάρχει ένα σημαντικό θέμα, που θα ήθελε να κουβεντιάσει με την οικογένεια το βράδυ. Ο Κενάν ανακοινώνει πως θα δειπνήσει μαζί τους ο Μελίχ και ο Σελίμ με την Αρζού εκφράζουν τη δυσφορία τους για τις συχνές επισκέψεις του άντρα στο κτήμα. Ο Σελίμ δηλώνει πως δεν θα παρευρεθεί στο δείπνο. Ο Κενάν ζητάει από τον Χασάν να βρει τη διεύθυνση του σπιτιού της Μελέκ. Η Ιπέκ στεναχωριέται όταν βλέπει τη στάση της Αρζού και του Σελίμ απέναντι στον Μελίχ. Εκείνη πάλι είναι πολύ ενθουσιασμένη και ετοιμάζεται για το βράδυ.

Η Αρζού προσπαθεί να στρέψει την Αλιγιέ εναντίον του Μελίχ αλλά δεν τα καταφέρνει. Στη συνέχεια προσπαθεί να μάθει από την Ιπέκ για ποιο λόγο θα έρθει το βράδυ ο Μελίχ αλλά δεν ξέρει ούτε εκείνη κάτι. Η Αρζού τηλεφωνεί στον Βεϊσέλ και του ζητάει να στήσει ενέδρα στον Μελίχ και να τον εμποδίσει να έρθει στο κτήμα το βράδυ. Η Μελέκ ετοιμάζει το σπίτι για την επιστροφή της Ελίφ και αγοράζει κάποια έπιπλα. Η Ζεϊνέπ μιλάει με τη φίλη της Γκιουλνούρ και της λέει πως ο πατέρας της θέλει να την παντρέψει παρά τη θέλησή της. Η Ζεϊνέπ τελικά δέχεται να παντρευτεί τον Ερκούτ για το καλό της Μελέκ και της Ελίφ αλλά με τον όρο ο γάμος να γίνει την ίδια ώρα, που θα υπογράφει το διαζύγιο ο πατέρας της. Ο Σαντίκ ακούει την Αρζού να μιλάει με τον Βεϊσέλ και προειδοποιεί τον Μελίχ για τα σχέδια τους εναντίον του...

Δείτε βίντεο - αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους ΕΔΩ

Παρασκευή 20/4/18 - Επεισόδιο 63: Μετά το δείπνο ο Μελίχ ανακοινώνει στην οικογένεια την επιθυμία του να παντρευτεί με την Ιπέκ. Η Ιπέκ είναι πολύ ευτυχισμένη. Η οικογένεια ξαφνιάζεται και ο Σελίμ φεύγει εκνευρισμένος. Όταν ρωτάνε την Ιπέκ τι σκέφτεται εκείνη απαντά θετικά στην πρόταση του Μελίχ. Η Αλιγιέ λέει στον Μελίχ πως η οικογένεια πρέπει να συζητήσει την πρόταση του και πως δίνουν μεγάλη σημασία στις παραδόσεις και τις αξίες τους. Ο Μελίχ της ζητάει να το δουν αυτό ως μια προκαταρκτική συνάντηση και ότι απλά ήθελε να κάνει γνωστές τις προθέσεις του. Όταν φεύγει, ο Σελίμ ξεσπάει. Αν και η Αλιγιέ και ο Κενάν προσπαθούν να τον ηρεμήσουν, εκείνος επιμένει πως ο Μελίχ είναι ένας απατεώνας. Η Αρζού υποστηρίζει τον Σελίμ και η Ιπέκ πληγώνεται όταν ακούει τα λόγια του Σελίμ καθώς πιστεύει πως κανένας δεν νοιάζεται για τα αισθήματά της.

Ο Μελίχ αισθάνεται άσχημα επειδή αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει την Ιπέκ και της στέλνει ένα γλυκό μήνυμα. Η διάθεση της Ιπέκ αλλάζει αμέσως. Ο Μελίχ επισκέπτεται τον Εφρούζ και εκείνος θυμώνει μαζί του επειδή χρησιμοποίησε κάποιον αθώο μόνο και μόνο για να πάρει την εκδίκησή του. Ο Κενάν μιλάει με την Ιπέκ και καταλαβαίνει πως της αρέσει πολύ ο Μελίχ. Της δηλώνει πως θα την υποστηρίξει. Ο Χασάν βρίσκει τη διεύθυνση της Μελέκ και τη δίνει στον Κενάν. Όταν ο Κενάν πηγαίνει εκεί και διαπιστώνει πως ζει σε ένα αχούρι, δεν καταλαβαίνει για ποιο λόγο η Μελέκ επέλεξε αυτή τη ζωή. Η Ζεϊνέπ και ο Ερκούτ αρραβωνιάζονται στο πλυντήριο αυτοκινήτων με την παρουσία του Μουράτ και του Βεϊσέλ. Ένα μήνυμα του Σελίμ την κάνει να νιώσει ακόμα μεγαλύτερη θλίψη. Του γράφει πως θέλει να του μιλήσει.

Ο Σελίμ έχει πολλά στο μυαλό του. Ανησυχεί για τη Ζεϊνέπ από τη μία και από την άλλη είναι εκνευρισμένος επειδή δεν κατάφερε να πείσει την οικογένειά του σχετικά με τις υποψίες του για τον Μελίχ. Την επόμενη μέρα, η Ζεϊνέπ συναντάει τον Σελίμ στη σχολή και του λέει πως οι κόσμοι τους είναι εντελώς διαφορετικοί και πως η σχέση τους δεν μπορεί να κρατήσει. Ο Σελίμ ξαφνιάζεται και νιώθει μεγάλη θλίψη. Η Μελέκ λυπάται που βλέπει τη Ζεϊνέπ σε αυτή την κατάσταση αλλά από την άλλη είναι πολύ χαρούμενη επειδή θα ενωθεί ξανά με την Ελίφ. Όμως το επόμενο πρωί μαθαίνει πως ο ιδιοκτήτης θα πουλήσει το σπίτι. Η Μελέκ δεν ξέρει τι να κάνει...

Δείτε βίντεο - αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους ΕΔΩ

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ