Breaking News

«Φως» στο θρίλερ της Καβάλας - Έστησαν το σκηνικό για να καλύψουν το έγκλημα (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Δημήτρης Σωτηρίου 26 χρόνων, κάτοικος Ελευθερούπολης, βρέθηκε νεκρός τα ξημερώματα της 3ης Μαΐου 2017 στο 52ο χιλιόμετρο  της Εθνικής οδού Καβάλας - Αμφίπολης. Από τότε ξεκίνησε ένας Γολγοθάς για τους γονείς του που μετατράπηκαν σε ντετέκτιβ για να βρουν τι πραγματικά συνέβη στο παιδί τους...

Η Αγγελική Νικολούλη παρουσίασε ντοκουμέντα - φωτιά  που δεν είχαν μέχρι σήμερα  δει το φως της δημοσιότητας. Το τροχαίο μόνο δυστύχημα δεν ήταν. Κάποιοι φαίνεται πως έστησαν το όλο σκηνικό για να καλύψουν ένα καλά προμελετημένο έγκλημα.

Στην εκπομπή της Παρασκευής προβλήθηκε το υλικό από κάμερες ασφαλείας που συγκέντρωσε η οικογένεια του άτυχου νέου, από το σημείο που έχασε τη ζωή του. Σ’ αυτό φαίνεται ξεκάθαρα πως ο νεαρός φοιτητής εξετράπη της πορείας του όταν μία δέσμη φωτός από ένα αυτοκίνητο που του είχε στήσει καρτέρι, τον τύφλωσε!

Ο Κωνσταντίνος Καραπάνος, τεχνικός σύμβουλος που όρισε η οικογένεια, απέδειξε με την έρευνα του την εμπλοκή και άλλων δύο οχημάτων. Σύμφωνα με την εκτίμηση του, με κάποιο τρόπο το αυτοκίνητο παρεμποδίστηκε και εξετράπη.

Οι οδηγοί των δύο άλλων αυτοκίνητων που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας, βρέθηκαν στο σημείο σαν να τον περίμεναν, δεν αντέδρασαν ούτε ειδοποίησαν τις Αρχές και εγκατέλειψαν τον άτυχο νέο.

Η κάμερα του «Τούνελ» κατέγραψε καρέ - καρέ το σημαντικό ντοκουμέντο

Φαίνεται ξεκάθαρα πως περίπου μια ώρα πριν από το τραγικό συμβάν, ένα άγνωστο αυτοκίνητο εισέρχεται σε ιδιωτικό πάρκινγκ επιχείρησης. Τα φώτα του που βλέπουν προς τον δρόμο σβήνουν όταν ακινητοποιείται. Στο υλικό διακρίνεται η πορεία του αυτοκίνητου του Δημήτρη. Τη στιγμή που περνάει μπροστά από το ακινητοποιημένο όχημα, ο οδηγός του ανάβει ξαφνικά τα φώτα, ο Δημήτρης νιώθοντας τον κίνδυνο, στρίβει απότομα το τιμόνι και εκτρέπεται της πορείας του προς τα αριστερά.

Άλλη κάμερα καταγράφει λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ένα άλλο όχημα από την αντίθετη κατεύθυνση, που σίγουρα ο οδηγός του είδε την εκτροπή του οχήματος του Δημήτρη. Κινείται με μικρή ταχύτητα, σταματάει στο σημείο, ανάβει αλάρμ, κάποιος διακρίνεται να περνάει από τα πίσω φώτα του αυτοκινήτου, να ελέγχει τον χώρο εκτροπής, σε λίγο να επιστρέφει, να μπαίνει στο αμάξι και να φεύγει χωρίς να αναπτύξει ταχύτητα. Ο οδηγός του δεν ειδοποίησε ούτε την αστυνομία ούτε το ΕΚΑΒ.

Περίπου ένα τέταρτο μετά το συμβάν, το όχημα που έριξε χωρίς κανέναν προφανή λόγο τη δέσμη φωτός στον Δημήτρη και τον έβγαλε από την πορεία του, εξέρχεται από το πάρκινγκ με χαμηλή ταχύτητα και φεύγει κατευθυνόμενο προς την Ελευθερούπολη, χωρίς να σταματήσει στον χώρο της ανατροπής.



Δείτε ολόκληρη την εκπομπή.



Πηγή: «Φως στο Τούνελ» - anikolouli.gr